ФІНАЛ. ПЕРША СХОДИНКА ЛИШЕ ДЛЯ ОДНОГО КЛУБУ.ЗАКІНЧЕННЯ ПЛЯЖНОГО СЕЗОНУ СТОЛИЦІ, Огляд останніх вихідних у сезону 2023!, Київська Асоціація Пляжного Футболу. Офіційний сайт

Новина

26.09.2023

ФІНАЛ. ПЕРША СХОДИНКА ЛИШЕ ДЛЯ ОДНОГО КЛУБУ.ЗАКІНЧЕННЯ ПЛЯЖНОГО СЕЗОНУ СТОЛИЦІ

26.09.2023

ФІНАЛ. ПЕРША СХОДИНКА ЛИШЕ ДЛЯ ОДНОГО КЛУБУ.ЗАКІНЧЕННЯ ПЛЯЖНОГО СЕЗОНУ СТОЛИЦІ

UNION (BRZ) — Kicker
Останні вихідні пляжного сезону розпочалися саме з цього протистояння, й воно, забігаючи наперед: нас не розчарувало. Команда господарів краще пристосувалися до обідніх умов суботи й на стартових хвилинах просто не залишали шансів своїм суперникам. Дубль від Романа Харіна та гол Михайла Кота за стартові 9 хвилин добряче сколихнули вболівальників. Та коли в команді є Дмитро Джафаров — можна бути спокійним, адже камбек розпочався саме з нього, а за декілька миттєвостей Максим Фотін зробив перевагу UNION (BRZ) мінімальною ще до першої перерви. Другий тайм пройшов без голів, а в останній дванадцятихвилинці гості зуміли зібратися й вирвати перемогу в передостанньому матчі сезону. Джафаров та Харченко заробили перші три бали для команди Kicker у Кубку Києва 2023!

Протокол и события матча UNION (BRZ) 3 : 4 Kicker, Кубок 2023, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 23 вересня 2023
  • субота
  • 12:00
Гідропарк Арена
UNION (BRZ)
Фото гравця
Роман Харін
Кращий гравець команди
3
4
Kicker
Фото гравця
Дмитрий Джафаров
Кращий гравець команди і матчу

Альтернатива — REZULT
Центральний матч Кубка Києва 2023! REZULT робили протягом розіграшу усе можливе, аби наостанок сезону грюкнути дверима й піти на зимову паузу з трофеєм. Войток, Саботюк, Самойленко — не вистачає лише Артема Криворучко, який стовідсотково допоміг би команді гостей. У господарів був свій лідер, герой — Андрій Пашко, який у найвідповідальніший момент вирішив не довіряти своїм суперникам, а все взяти у свої ноги й не прогадав. Склад в Альтернативи був далеко не ідеальний, але коли є майстри своєї справи: Ігор Левченко й Андрій Пашко, навіть «море по коліно». Хет-трик від Андрія Пашка проти Юрія Овсяннікова та Максима Войтка. Риска. 3-2. Альтернатива заробила три бали до своєї скарбнички й зробила вагомий крок до тріумфаторства Кубку Києва й підтвердження статусу «кубкової» команди.

Протокол и события матча Альтернатива 3 : 2 REZULT, Кубок 2023, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 23 вересня 2023
  • субота
  • 13:00
Гідропарк Арена
Альтернатива
Фото гравця
Андрій Пашко
Кращий гравець команди і матчу
3
2
REZULT
Фото гравця
Максим Войток
Кращий гравець команди

REZULT — FC «ARP 410»
REZULT, який поступився у поєдинку всього сезону 2023, був змушений вже наступного дня знову виходити на пісок й доводити свою майстерність на футбольному майданчику. Артем Гарбуз рахунок відкрив на 10 хвилині, відповідь від гостей у таймі під номером 2. Максим Білий по перерві відкрив лік забитих голів FC «ARP 410». Максим Войток двічі забив, до речі, за інсайдерською інформацією саме Максим буде очолювати REZULT в наступному сезоні. Ніби все складалося за планом господарів, та постійно протягом сезону чогось не вистачало, можливо стабільності, Руслан Прилепа й Олександр Малиш повертають інтригу у поєдинок, бо роблять рахунок 3:3. Олександр Семенюк, який в суботу ще вагався виходити на пісок чи ні, все ж таки, йому захотілося взяти участь в останньому матчі сезону 2023. Інтуїція не підвела. Олександр відзначився на 24 хвилині, чим в черговий раз вивів команду REZULT вперед. Гості кинули всі сили, аби відігратися, й фортуна посміхнулася знову. Олександр Тринос зрівнює рахунок в матчі. А далі Макс. Шалений Макс! Після удару м’яч потрапляє у сітку й відігратися FC «ARP 410» вже не змогли. REZULT здобуває у важкій боротьбі срібні нагороди, а FC «ARP 410» задовольняються третьою сходиною!

Протокол и события матча REZULT 5 : 4 FC "ARP 410", Кубок 2023, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 24 вересня 2023
  • неділя
  • 12:00
Гідропарк Арена
REZULT
Фото гравця
Максим Войток
Кращий гравець команди і матчу
5
4
FC "ARP 410"
Фото гравця
Максим Білик
Кращий гравець команди

Альтернатива — Kicker
Золотий поєдинок Альтернативи у Кубку Києва 2023. Для гостей же, матч не мав жодної турнірної мотивації, все було вирішене. Цей день саме «зелених», вони після гри мали відсвяткувати й зробили усе можливе, аби почати святкувати вже в дебюті гри. Kicker відзначився одним забитим голом. Гол престижу був зафіксований на 18 хвилині від Романа Бердія. У воротах Євгена Старовойтова м’яч побував 11 разів від гравців суперника й автогол був зафіксований у даній зустрічі. Дублі від: Романа Пазенка, Руслана Козюри, Миколи Воронюка. Хет-трик на рахунку Олександра Коноваленка, якого було визнано кращим у цій зустрічі. По одному голу на рахунку Андрія Бузінного та Валерія Чернєва. Автоголом відзначився Олексій Криворучко. Пролунав фінальний свисток й команда Альтернатива почала святкувати свій тріумф у Кубку Києва 2023! Справжня «кубкова» команда, володарі ще одного трофею у столиці.

Протокол и события матча Альтернатива 12 : 1 Kicker, Кубок 2023, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 24 вересня 2023
  • неділя
  • 13:00
Гідропарк Арена
Альтернатива
Фото гравця
Олександр Коноваленко
Кращий гравець команди і матчу
12
1
Kicker
Фото гравця
Анатолій Домбровский
Кращий гравець команди

На цьому сезон пляжного футболу добіг до завершення, сезон виявився багатим на емоції, баталіями на полі та поза ним, й справжньою чоловічою боротьбою. Перлина футболу — пляжний футбол! Ми обов’язково повернемось у сезоні 2024! Все буде Україна. Наша найголовніша перемога все ще попереду!