ЗУСТРІЧ ГРАНДІВ. ПОГОДА ПРОТИ? ПЕРШІ БАЛИ МОЛОДИХ ФУТБОЛІСТІВ, Підсумки третього туру відбіркового етапу чемпіонату міста Києва, Київська Асоціація Пляжного Футболу. Офіційний сайт

Новина

15 червня

ЗУСТРІЧ ГРАНДІВ. ПОГОДА ПРОТИ? ПЕРШІ БАЛИ МОЛОДИХ ФУТБОЛІСТІВ

15 червня

ЗУСТРІЧ ГРАНДІВ. ПОГОДА ПРОТИ? ПЕРШІ БАЛИ МОЛОДИХ ФУТБОЛІСТІВ

Протокол и события матча VPK-Поверхность ТВ 9 : 3 Kicker, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 16 червня
  • неділя
  • 10:00
Стадіо "Венеція"
VPK-Поверхность ТВ
Фото гравця
Євгеній Лагус
Кращий гравець команди і матчу
9
3
Kicker
Фото гравця
Олександр Борисков
Кращий гравець команди

ДЮСШ-10 — FC STM Kyiv
Молодняк, який зібрав Дмитро Войтенко росте просто на очах. Гравці, вийшли на пісок, завчасно провели розминку в тренувальних футболках, переодягнулися у форму й вийшли на пісок. Та вдалого початку очікувати не довелося, FC STM Kyiv на 4 хвилині вийшли вперед. Владислав Копишинський забив у ворота Пінчука Артемія. Моменти створювалися, реалізація накульгувала. Дванадцята хвилина стала вирішальною для господарів поля. Ілля Шатковський відправив м’яча у сітку. На другий тайм, молоді футболісти повіривши у власні сили вийшли сильнішими. Костянтин Шапошник, Єгор Пронін, допомога від Владислава Копишинського подарувала надію на перші три бали в історії ДЮСШ-10. Максим Запорожський трішки цю надію забрав. Третій тайм перевага у два м’ячі. Просто дограти гру, іншим роздумів навіть не було. Пропустили двічі, але й двічі відзначилися. Нікіта Маліновський та Данило Єзопов проти Мирослава Білика та невгамовного Владислава Копишинського. ДЮСШ-10 набирають перші бали в історії. FC STM Kyiv боролися до кінця, але поки просто фортуна відвернулася, головне, щоб на основному етапі фортуна була з колективом FC STM Kyiv.

Протокол и события матча ДЮСШ-10 6 : 4 FC STM Kyiv, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 15 червня
  • субота
  • 09:00
Гідропарк Арена
ДЮСШ-10
Фото гравця
Данил Єзопов
Кращий гравець команди
6
4
FC STM Kyiv
Фото гравця
Владислав Копишинський
Кращий гравець команди і матчу

NC Beachsoccer — Альтернатива
Окраса третього туру, матч, який можна дивитися вічно. Гравці вищого рівня, майстерність на полі просто неймовірна. Голів довелося чекати надзвичайно довго, стартові дванадцять хвилин були «сухими». Ініціатива переходила як від одних, так й від інших. Обмінювалися моментами, але голи не забивали. Тільки вийшли на другий тайм, Андрій Пашко з центра поля «вгамселив» м’яч у мітку воріт. «Альта» повела в рахунку. NC Beachsoccer відразу почав діяти, не став чекати «з моря погоди» й почав активніше атакувати. Удача посміхнулася Олегу Щитніку, який на 19 хвилині встановив паритет та знову нічия, хоча й результативна після закінчення тайму номер два. Третій тайм, NC Beachsoccer не покидали надії забити вирішальний гол, атака на ворота «Альти», подача, удар Артема Криворучка, м’яч влучає в руку Олександра Корнійчука. Вирок арбітра — пенальті. Пенальті впевнено реалізовує Олег Щитнік, дубль на його рахунку. Не довго радувалися гравці NC Beachsoccer, адже «паличка-виручалочка» є у Костенка Миколи — Андрій Пашко знову з центра прямісінько у дев’ятку нічия й додатковий час. Боротьба, спроби вирвати перемогу й думки про пенальті. Всі зайві роздуми відкинув Андрій Євдокимов, розкрутивши Антоніо Росса, з лівої ноги поцілив у ворота Олександра Пославського й забив вирішальний третій гол. У підсумку: NC Beachsoccer перемагає команду Альтернатива з рахунком 3:2 після овертайму.

Протокол и события матча NC Beachsoccer 3 : 2 Альтернатива, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 15 червня
  • субота
  • 10:00
Гідропарк Арена
NC Beachsoccer
Фото гравця
Олег Щитнік
Кращий гравець команди і матчу
3
2
Закінчено в овертаймі
Альтернатива
Фото гравця
Андрій Пашко
Кращий гравець команди

REZULT — ФК MAXteam
Перед початком матчу, аналітичний відділ віддавав невеличку перевагу саме господарям зустрічі. Коли Микола Каграманов забив на 4 хвилині, взагалі питання, щодо фаворита були зняті. Запізнювався голкіпер ФК MAXteam — Денис Ніколаєв, а це означає, що рамку захищав Олексій Єргін. Денис Ніколаєв, доїхав вже за рахунку 1:1, бо Сергій Омел’яненко зрівняв рахунок вже у наступній атаці. Ніколаєв в рамці, Єргін в ролі тренера, ФК MAXteam заряджені на успіх. Борис Шило, Ігор Осташевский, й другий точний удар від Сергія Омел’яненка відправили хлопців на першу перерву. Другий тайм, справи кращими не стали для REZULT, не вистачало Юрія Овсяннікова. Голкіпери зіграли теж не найкращим чином. Не день Володимира Боженка та Дмитра Шульги. Микола Лазарев покращив ситуацію, але не на довго. Олексій Синящик та Денис Ніколаєв забили по одному голу у другому таймі. Третя дванадцятихвилинка у якій було все: голи, вилучення, кінець зустрічі. Микола Лазарев, Владлен Петльований, Володимир Ятченко, Микола Каграманов проти Рената Чубова та Микити Бородавкина, але створеної різниці раніше вистачило аби заробити три бали. Вилучення Олексія Єргіна, який надзвичайно активно сперечався з арбітром. Денис Ніколаєв, до речі, зумів потягнути пенальті від Миколи Лазарева. Перемога ФК MAXteam цілком заслужена, три бали відправляються до скарбнички «жовтих».

Протокол и события матча REZULT 6 : 8 ФК MAXteam, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 15 червня
  • субота
  • 11:00
Гідропарк Арена

BSC “Dominos” — NC Beachsoccer U21
Дублери змогли насолодитися грою основного складу та намагалися зробити маленький подарунок президенту у вигляді двох перемог за один день. Грати довелося проти «помаранчевих», яким майже вдалося зберегти склад у порівняні з минулим роком. Принципу зустріч була для Артема Федорченка, який прям перед сезоном змінив клубну прописку на NC Beachsoccer U21. «Молодняк» взяли й просто перебігали своїх суперників. До видовищнішого футболу поки ранувато, але стандарти NC Beachsoccer U21 розігрують ідеально за музикальною абеткою. Двічі зуміли відповісти гравці господарів, не найкраща їх зустріч, Кондрашин Володимир на 21-ї хвилині, а Шило Валерій на 26-ї. NC Beachsoccer U21 забивали сім разів, могли й більше, але зупинилися на номері свого головного тренера — Артема Криворучка в основній команді NC Beachsoccer. Тричі забив Мириленко Данило. По одному забивали: Корольчук Костянтин, Горбунов Назарій, Теплюк Олексій та Федорченко Артем. Артем забиває минулій команді та святкує три очки для NC Beachsoccer U21.

Протокол и события матча BSC "Domino's" 2 : 7 NC Beachsoccer U21, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 15 червня
  • субота
  • 12:00
Гідропарк Арена
BSC "Domino's"
Фото гравця
Валерий Шило
Кращий гравець команди
2
7
NC Beachsoccer U21
Фото гравця
Данило Мириленко
Кращий гравець команди і матчу

FC Griffin — Брага
На цей не все так просто будо для команди В’ячеслава Реуцкого. Хоча розпочалося все з трьох забитих голів команди FC Griffin. Заворотний Ярослав відкрив рахунок, підхопив запал — Дмитро Войтенко, а сам В’ячеслав Реуцкий на 12-ї хвилині забив третій. Здалося, що Брага буде змушена вивісити білий прапор вже у першому таймі. Але, ще до перерви Сергій Курдас дещо скоротив перевагу фаворитів. Команди трішки перепочили й повернулися на пісок. Марченко Віктор забиває другий командний гол Браги, а на 19-ї хвилині — Хмельовський Ярослав робить нічийним рахунок. FC Griffin не розуміють у чому проблема. Хлопці грали, а зараз не йде, так ще нічия, а було все під контролем. Був рахунок 3:0. Та рівно 120 секунд був зафіксований паритет. Ярослав Заворотній у боротьбі до останнього забив четвертий гол, та дещо заспокоїв партнерів по команді. Декілька хвилинок на відпочинок й Брага третій тайм не витримала, всі сили залишили у порятунку з рахунку 3:0, а далі FC Griffin зробили все по майстерності. Войтенко Дмитро, Галицький Олександр, Сабатюк Денис — голеодори у третьому таймі. Риска зустрічі 7:3 перемога FC Griffin.

Протокол и события матча FC Griffin 7 : 3 Брага , Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 15 червня
  • субота
  • 13:00
Гідропарк Арена
FC Griffin
Фото гравця
Ярослав Заворотний
Кращий гравець команди і матчу
7
3
Брага
Фото гравця
Віктор Марченко
Кращий гравець команди

Катран — Viatec

Матч, де дві команди боролися з погодними умовами. Після стартових 12 хвилин, погода внесла свої корективи й почалися аномальні опади. Дощ, був настільки сильний, що пісок змокрів до стану басейну. Хлопці натягнули на ноги ласти, а очі — маску й продовжили зустріч. Здавалося для «Чорноморських Акул» стихія знайома й вони повинні були швидше пристосуватися, але швидко не вийшло. Багато боротьби, зате хлопці дійсно отримали задоволення від гри. Олег Рохманчук багато працював у рамці, бо Viatec активніше створювали моменти, реалізовували теж краще. Микола Обіюх забив чотири рази, Селюк Олександр, та Куровський Олексій — імена авторів забитих голів за гостей. Катран змогли відповісти трьома голами: Богаченко Олексій, Корчака Денис та Началов Василь. Саме даною зустріччю закінчився суботній ігровий день. Viatec збагатився на три бали, тепер у команди Сергія Гербута чотири бали у скарбниці після трьох зіграних матчів.

Протокол и события матча Катран 3 : 6 Viatec, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 15 червня
  • субота
  • 14:00
Гідропарк Арена
Катран
Фото гравця
Денис Корчака
Кращий гравець команди
3
6
Viatec
Фото гравця
Микола Обіюх
Кращий гравець команди і матчу

ARTUR MUSIC — 2Т (Трансбуд)
Загадка — розгадана. Чемпіон 2023 — ARTUR MUSIC, які в неділю ранком на арені «Венеція» змагалися з командою, яка теж дві зустрічі провела на високому рівні — 2Т (Трансбуд). Розпочали дещо із затримкою, адже погода у столиці України, м'яко кажучи, не для пляжного футболу. Першим на розминку вийшов вісімнадцятирічний Валерій Директоренко. Розминався, розминався та й забив. Що правда, перед цим декілька разів відзначилися гравці господарів. Дубль «маєстра» Ігоря Левченко, який розквітнув у таку погоду та кайфував від такого футболу. Іван Гребенюк своїм гольовим почуттям здивував усіх вболівальників й відправив м’яча у сітку. Сергій Максимець теж не пішов з піску без забитого голу, а Олександр Самойленко забивши м’яч зі штрафного за 60 секунд до закінчення зустрічі забив п’ятий гол. ARTUR MUSIC здобуває три бали й іде без поразок.

Протокол и события матча BSC ARTUR MUSIC 5 : 1 2Т ( Трансбуд ТСП ), Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 16 червня
  • неділя
  • 09:00
Стадіо "Венеція"
BSC ARTUR MUSIC
Фото гравця
Ігор Левченко
Кращий гравець команди і матчу
5
1

VPK-Поверхность ТВ — Kicker
Зустріч двох рівних колективів, надавала надію на боротьбу до останньої хвилини, але цієї боротьби ми не побачили. Підопічні Руслана Ніфталієва приїхали у серйозному складі й кількісно перемагали склад гостей. Взялися за справу ще у першому таймі, два голи вдалося забити за дванадцять хвилин зустрічі. Другий тайм став ще більш результативний. Kicker мав моменти, але не реалізували. Каркас воріт був на стороні VPK-Поверхность ТВ. Третій тайм дещо розслабив господарів та перевагу вони не змарнували. Впевнена перемога VPK-Поверхность ТВ з рахунком 9:3. За гостей відзначалися: тричі Євгеній Лагус, двічі Роман Задорожній, Дмитро Іваницький, Максим Бакум, Денис Святокум та Владислав Таран. Гості ж відзначилися трьома точними ударами: Олександр Борисков двічі засмутив вболівальників VPK-Поверхность ТВ, також гол на рахунку Максима Борисевича.

Протокол и события матча VPK-Поверхность ТВ 9 : 3 Kicker, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 16 червня
  • неділя
  • 10:00
Стадіо "Венеція"
VPK-Поверхность ТВ
Фото гравця
Євгеній Лагус
Кращий гравець команди і матчу
9
3
Kicker
Фото гравця
Олександр Борисков
Кращий гравець команди

Десна — lifecell
Матч обіцяв бути досить цікавим, саме таким й був. Але інтрига була у третьому таймі. До цього, впевнені дії команди Десна не залишали шансів гостям. Поклав першу цеглину Костушевич Сергій, подвоїв перевагу Ярослав Кутовий вже у таймі номер два, Андрій Огнистий за декілька хвилин забив третій гол. Після другого тайму рахунок 3:0, все під контролем Десни. Руслан Горовий, головою забиває четвертий гол, чим розслабив свою команду. Lifecell у кінці третього тайму, оговталися й почали грати. Двічі Сергій Клименко та Ярослав Шуляківський забили за гостей. П’ятдесят чотири секунди було, аби вирвати нічию й перевести матч в овертайм. Lifecell намагалися, проте Десна втримала перевагу. Три бали до скарбнички дебютантів пляжного футболу відправилися.

Протокол и события матча Десна 4 : 3 lifecell, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 16 червня
  • неділя
  • 11:00
Стадіо "Венеція"
Десна
Фото гравця
Андрій Огнистий
Кращий гравець команди і матчу
4
3
lifecell
Фото гравця
Сергій Клименко
Кращий гравець команди

UNION (BRZ) — TOZO-PRINT
Гості розпочали вдало, вийшли першими вперед, що правда зберегти перевагу не вдалося. Ярослав Телятник налаштував команду й гості побігли моментально відігруватися. Роман Харін зрівняв рахунок, Михайло Кот вивів вже вперед, Олексій Прохоровський перевагу зміцнив. Допомогло й вилучення Андрія Прилипка, який залишив команду в меншості. Другий тайм подарував лише два голи від Олексія Прохоровського та Сергія Магули. Ярослав Телятник у третьому таймі додав ще одного взяття воріт, у противагу Сергій Бондар теж відзначився точним ударом. Загальний рахунок 7:2. TOZO-PRINT грає все краще від матчу до матчу, але балів у скарбничці немає.

Протокол и события матча UNION (BRZ) 7 : 2 TOZO-PRINT, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 16 червня
  • неділя
  • 12:00
Стадіо "Венеція"
UNION (BRZ)
Фото гравця
Олексій Прохоровський
Кращий гравець команди і матчу
7
2
TOZO-PRINT
Фото гравця
Микола Соколовський
Кращий гравець команди

МФК Сервіт — Sensum
Цікаве протистояння двох колективів, яке розпочалося зі швидкого обміну голів. Юрій Бучаков відзначився за Sensum, а за дві хвилини Євгеній Савчук зрівняв рахунок. Гра дещо заспокоїлася, проте не на довго. Дмитро Іванов на шостій та сьомій хвилині відзначився по голу й вивів свою команду вперед. Євгеній Савчук в завісу першого тайму один м’яч відквитав. Друга дванадцятихвилинка подарувала лише один м’яч від Олексія Іллічова. Нічия, 3:3, почався третій тайм. Sensum витримав тиск МФК Сервіт й зуміли вибігти в декілька контрнаступів. Олексій Проскурін та Дмитро Іванов забили важливі голи й подарували надію на перемогу. Довелося Sensum терпіти ще хвилинок 8 з чим команда впоралася.

Протокол и события матча МФК Сервіт 3 : 5 Sensum, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 16 червня
  • неділя
  • 13:00
Стадіо "Венеція"
МФК Сервіт
Фото гравця
Євгеній Савчук
Кращий гравець команди
3
5
Sensum
Фото гравця
Дмитро Іванов
Кращий гравець команди і матчу

АНРЕАЛ — Сервіт U21
Матч, який схожий на голлівудський кінофільм. Дуже яскраве закінчення ігрового тижня. Виходили вперед, трималися, надія на овертайм. Гості забили двічі у першому таймі та відразу одного голу по перерві. Дубль від Дмитра Кокоровця та Олександр Чуприна. Євген Пустовалов скорочує відставання свого колективу в слідуючій атаці. Сервіт U21, зміг розпрямити крила й Денис Дмитренко забиває вже четвертий командний гол. Та цей четвертий гол розслабив команду. Додалися й суперечки з суперниками та навіть вболівальниками. Три голи від АНРЕАЛ за чотири хвилини. В’ячеслав Вдовика, Олександр Здебський та Юрій Правук — нічия у грі. Нічия, яка протрималася не довго. Сергій Вовченко вдало підставивши ногу заштовхав м’яча у сітку. АНРЕАЛ виходить вперед перед заключним таймом. Назар Ратушний рядує команду, даруючи надію на додатковий час. Нестримні гравці АНРЕАЛ, кортіло їм три бали. Дмитро Рожко й знову на один м’яч більше у господарів. Але втримати результат не вдалося…..Дмитро Кокоровець забиває шостий командний гол Сервіт U21. Додатковий час? Ні, не в неділю, всі хотіли привітати своїх татусів тому переможця з’ясували у 36 хвилин. Сергій Вовченко на 35 хвилині забиває гол, який подарував три очки команді АНРЕАЛ. Гольова перестрілка й феєрія краще, аніж у серіалах.

Протокол и события матча АНРЕАЛ 7 : 6 "Сервіт U-21", Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 16 червня
  • неділя
  • 14:00
Стадіо "Венеція"
АНРЕАЛ
Фото гравця
Юрій Правук
Кращий гравець команди
7
6
"Сервіт U-21"
Фото гравця
Дмитро Кокоровець
Кращий гравець команди і матчу