АНОНС ПЕРШОГО ТУРУ, Сезон вже близько!, Київська Асоціація Пляжного Футболу. Офіційний сайт

Новина

02.06.2023

АНОНС ПЕРШОГО ТУРУ

02.06.2023

АНОНС ПЕРШОГО ТУРУ

Beachsoccer камбек! Анонс першого туру.   Вже завтра та післязавтра, все, таке знайоме до болю: пісок, столична арена Гідропарк, неперевершені удари через себе, фантастичний дриблінг, це все вже в цю суботу та неділю. Перший тур, перші переживання, перші присмаки поразок і перемог! Отож розклад матчів - відкриття сезону 2023: 

 1) 9:00 BSC ARTUR MUSIC - VIT-2   Музиканти будуть намагатися повторити тогорічне звершення, а це не багато, не мало — срібні нагороди вищої ліги сезону 2022. Підопічні Віталія Сидоренка будуть намагатися відразу підкорити столичний пісочний Олімп. Проти них VIT-2, також срібні призери чемпіонату 2022 року, але другої ліги — ось і серйозна перевірка, та як відомо: тяжко у відбірковому етапі — легко в основному! 

 2) 10:00 VPK-Поверхность ТВ  - lifecell Боротьба команд що пройшли ребрендинг, VPK-Поверхность - це в минулому CarleoneVPK, зірок з неба не хапали, але нова назва можливо додасть якості гри. Lifecell — минулий сезон команда пропускала, але більше одного року без пляжного футболу просто неможливо. Та що подарує даний поєдинок — це питання риторичне. Лише одна правильна відповідь: дочекатися суботи і все побачити на власні очі. Очікується дивовижний поєдинок — в цьому я впевнений! 

 3) 11:00 Альтернатива-Дачнікі Ось і перша серйозна вивіска — на думку нашого прес-аташе, господарі поля — про всі їхні регалії можна говорити довго та скажу лише про результати минулого сезону: бронзові призери 2022, двоє з граців - найкращі бомбардири минулого розіграшу. Та суперник не пальцем роблений — Дачнікі. Бронзові призери другої ліги, кращий бомбардир ліги також з Дачніків. Між командами багато спільного, але це все в минулому сезоні. Новий сезон — новий виклик! 

 4) 12:00 ARP 410 - FC EXIST.UA Жодна з цих команд в минулому розіграші королів пляжного футболу участь не брали. Ну, як не брали, господарі поля — це, по суті, в минулому КРБА-Тім, але нова назва, а отже: нова команда, новий покращений результат. Насолоджуємося сонечком у нашому місці сили. Команди однаково хочуть розпочати свій шлях з перемоги, та не все так просто, як здається, м’яч, поле — може зіграти з якимось колективом поганий жарт. 

 5) 13:00 NC Beachsoccer - Kicker Господарі піднялися на олімп Першої ліги міста Києва, а на всеукраїнських змаганнях поступилися в поєдинку за бронзу вище згаданій Альтернативі. Можна із впевненістю сказати, що Kicker потрапляє під каток з назвою NC Beachsoccer. Останні підписали декілька гравців Арсеналу-Євроформату — молоді, амбітні, амбіційні, подивимося: чи зможуть допомогти дані футболісти у конкретно цьому протистоянні, чи все ж таки ставка буде зроблена на досвідчених виконавців.

6) 14:00 Griffin - Rezult  
Дерев'яна медаль у чемпіонаті 2022 міста Києва, команда, котра заслуговувала на більше, та не пощастило, з новими силами, з новим бажанням знову в грі, знову боротьба за найвищі нагоди — це все про команду FC Griffin. Колективу Rezult потрібно буде ой як постаратися, аби відібрати очки у такого суперника, та хлопці все розуміють, все в їх ногах та головах, а також діло в підтримці, тож доєднуйтесь до нашої Ютуб трансляції та підтримайте своїх. 

7) 15:00 Анреал - Union(BRZ) Команди не зовсім вдало провели минулий сезон, але я впевнений - відбулася робота над помилками. Обидва колективи готові до нових викликів. Як казали класики: «Хто боляче не падав, той ніколи не літав». 36 хвилин, прямокутне поле, м’яч круглий, команди на 100 відсотків заряджені. Хто переможе? Відповідь у суботу о 15-00. З нетерпінням чекаємо!  

8) 16:00 Viatec-Катран

За рейтингом гості-аутсайдери цього поєдинку, але Viatec це розуміє, читає даний анонс, розслабляється, і «бум» — Акули в «дамках». Наскільки можливо перемогти новачку досвідчену команду, котра здобувала призи у другій лізі чемпіонату Києва — загадка, субота розкриє всі таємниці.

Тепер щодо недільних поєдинків: їх заплановано лише три. 

 1)9:00 Sensum – MaxTeam Престижне досягнення команди номінально господарів поля, а це - бронза першої ліги у минулому сезоні 2022, плюс команда допомогла завоювати нагороду кращого бомбардира - Іванову Дмитру. Як наслідок: одна з найкращих атак саме за командою Sensum. Їх супротивники — MAXteam, провели непогану передсезонну підготовку і вже як скоріше прагнуть довести, що остання сходинка в минулому році була помилковою. Гадаю, тактика гостей на цю гру буде MAXсимально оборонна. Вірно, чи ні? В неділю о 9:00. 

 2) 10:00 МФК Сервіт – СЕЙФОРТ 
З командою Сервіт ми знайомі давно, в першій лізі здобути нагороди вони так і не змогли, і ось — новий сезон, нові можливості, всі карти в руці. Суперник новий, тим паче (на момент складання анонсу) — лише 12 людей в заявці: дивно, бо зазвичай не менше 15-ти футболістів у заявках, подекуди навіть 25. Погода на неділю прогнозується спекотною, а, отже, з кадрами у СЕЙФОРТ можуть виникнути труднощі. Чого не скажеш про господарів: 15 гравців – еталон, аби кожний зміг відчути «силу» піску. 

 3) 11:00 BSC «Domino's» – BSC Artur Music-2
Domino's чимчикував до нагород у сезоні 2022, але так і не дійшов. Підсилившись новими молодими гравцями, команда готується до боротьби на нагороди: в якій лізі — це буде вирішено після відбіркового етапу. Як розпочнеш, так і закінчиш — саме з таким настроєм будуть виходити на пісок що одні, що інші. Гості ж, мова про дублюючий склад BSC Artur Music, заручившись підтримкою, не побоюсь гучних слів — легендами футзалу, будуть давати бій більш досвідченому колективу. І впевнений — їм це вдасться!