ВОЛЯ ДО ПЕРЕМОГИ! , Інтерв’ю зі старожилом команд VPK – Дмитром Цехмейстуком, Київська Асоціація Пляжного Футболу. Офіційний сайт

Новина

08.06.2023

ВОЛЯ ДО ПЕРЕМОГИ!

08.06.2023

ВОЛЯ ДО ПЕРЕМОГИ!

— Доброго дня! Розкажіть історію створення команди? Як виникла назва VPK-Поверхность ТВ?

— Вітаю! Скажу відверто: точною інформацію не володію. Про дату, історію створення, краще запитати у нашого президента Віталія Колеснікова. Я потрапив у команду аж п’ять років назад. За цей час бачив багато футболістів. Але сьогоднішній склад по-своєму хороший. Запросив мене у команду — Віталій Колесніков, у далекому 2018. Раніше назва нашого колективу була Carleon-VPK Group. Змінився титульний спонсор, як наслідок, оновилася і наша назва — VPK-Поверхность ТВ.  

Цілі команди на сезон?   

— Перемагати у кожному матчі! Та ми тверезо оцінюємо власні шанси. У «вишку» нам ще зарано. Ми не хочемо пасти задніх у найкращій лізі міста Києва. Боротьба у першій, другій лізі — так. Поборемося за найвищі нагороди у двох вище згаданих лігах. Та це лише плани, як буде — так буде.

Чи хотіли ви спробувати свої сили як універсальний гравець?

— Ні, у полі треба багато діяти. Технічні якості не дозволяють бути корисним для свого колективу в ролі польового гравця. Хочу прогресувати саме на позиції голкіпера. Полюбляю спостерігати за діями свого колеги по воротарському цеху — Віталієм Сидоренком. Аналіз, розуміння помилок, тренування — це допоможе мені рухатися вперед.

— Кому присвятили вирішальний гол у першому турі?  

— Своїй майбутній дружині. Насправді я відчував, що здобудемо вольову перемогу. Lifecell — дуже організована команда, проти них важко грати. (Нагадуємо, поєдинок закінчився перемогою VPK Повернуть ТВ з рахунком 4:3, вирішальний гол забив Дмитро Цехмейструк.) Я вірив, що заб’ю. Задача від тренера були така: пробивати, пробивати й ще раз пробивати. Я дослухався, пристрілювався протягом 30 хвилин ігрового часу, а далі забив і приніс перемогу для свого колективу.

Бліц:  

Пляжний футбол чи Футзал?

— Пляжний футбол.

Виграти з VPK-Поверхность ТВ лігу чемпіонів або чемпіонат світу зі збірною України?

— Чемпіонат світу зі збірною України

  Нудна перемога в основний час чи емоційна в серії пенальті?  

— Якщо ми говоримо про групові поєдинки, то нудна перемога , а якщо про плей-оф — перемога у серії пенальті  

— Найкращий гравець VPK- Поверхность ТВ?  

— Найкращий гравець зараз на фронті. Боронить нашу Неньку від москальської нечисті.  Олександр Кобельчук — найкращий гравець VPK- Поверхность ТВ. Саме завдяки йому та всім хлопцям, котрі нас захищають, ми можемо займатися улюбленою справою - грати у пляжний футбол.

— Щиро дякую вам за цікаву розмову, бажаю здоров’я і успіху! Слава Україні! Слава ЗСУ!