«Жодного разу на піску не бачив нудної перемоги», — Романенко Андрій , Інтерв’ю із президентом команди BSC «Domino's» – Романенком Андрієм, Київська Асоціація Пляжного Футболу. Офіційний сайт

Новина

15.06.2023

«Жодного разу на піску не бачив нудної перемоги», — Романенко Андрій

15.06.2023

«Жодного разу на піску не бачив нудної перемоги», — Романенко Андрій

Інтерв’ю із президентом команди BSC «Domino's»  – Романенком Андрієм

BSC «Domino's» у стартових поєдинках сезону 22/23 демонструють відмінні результати, на Вашу думку, з чим це пов’язано?

— На старті нам досталися дуже серйозні суперники і часу розгойдуватися й поступово входити в сезон не було, всі гравці дуже серйозно поставилися до обох поєдинків і чітко виконували вказівки головного тренера. Думаю, шикарна гра нашого голкіпера Сергія Павельчука і принесла такий результат. Звісно, у другій грі вже невідомо, який був би результат дограй ми її повністю, але це не зменшує звершення хлопців, особливо, якщо дивитися проти якої сильної та досвідченої команди ми грали.

Які командні цілі на сезон?

— Кожного року в нас цілі однакові: виходити на кожну гру і викладатися на максимум задля перемоги. І, звісно, щоразу святкувати наші досягнення, пляжний футбол без цього компоненту не працює.

Ваші очікування перед грою проти Альтернативи?

 — Альтернатива — команда з характером, завжди на дуже високому рівні функціональна. Не думаю, що з їх боку може бути недооцінка суперника, на чолі команди дуже досвідчений тренер, який тренує й національну збірну України. На наш поєдинок вони будуть у повному складі із гравцями збірної та будуть налаштовані на три очки. Моя думка: хто виграє боротьбу на кожному клаптику поля — у того і буде більше шансів на перемогу!

Ваша оцінка епізоду штрафного удару у грі проти NC Beachsoccer?

— На мою думку, Максим пробив штрафний ідеально, у воротаря суперників не було жодного шансу його відбити. В теорії, якби голкіпер став прямо в дальній кут, він міг би його відбити. Але не факт, що Макс не обрав би інший кут воріт...

Бліц:
— Пляжний футбол чи великий футбол?

— Однозначно пляжний! Він більш динамічний, видовищний та атмосферний.

— Головатюк Віктор чи Максим Пухта?

— Два дуже корисних для команди гравці з дуже різними функціями. Оберу між ними, а посеред них знаходиться Сергій Павельчук.

Нудна перемога в основний час чи емоційна в серії пенальті?

— Я ще жодного разу на піску не бачив нудної перемоги в основний час, тож обираю її. Ну і плюс, це все ж три очка, а по пенальті — одне.

— Найкращий гравець BSC «Domino's»?

— Наразі віддам пальму першості кіперу — Сергію Павельчуку. В пляжному футболі голкіпер — це більше, ніж півкоманди, і Сергій це доводить на піску у всій красі! Звісно, йому, як і всім гравцям, ще є що вдосконалювати та куди зростати. То може це трішки авансом і два тура - це замало, але, я впевнений, що Сергій відзначиться цього року одним з найкращих своїх сезонів!

— Дякую за запитання та всім до зустрічі на піску!