«Одним словом — футбол він такий, непередбачуваний», — Юрій Ревізюк, Інтерв'ю з президентом команди Sensum - Юрієм Ревізюком., Київська Асоціація Пляжного Футболу. Офіційний сайт

Новина

07.08.2023

«Одним словом — футбол він такий, непередбачуваний», — Юрій Ревізюк

07.08.2023

«Одним словом — футбол він такий, непередбачуваний», — Юрій Ревізюк

Інтерв’ю із президентом та гравцем команди Sensum  — Ревізюком Юрієм.

— Як зароджувався Sensum? 

— Дуже довга історія, ми старожили колективу, щоправда, раніше виступали під іншою назвою — Укрексімбанк. Всі гравці знайомі один з одним більше ніж 20 років. Коли шляхи з банком розійшлися, вирішили заснувати адвокатську агенцію — Sensum. І власне останні 6-7 років виступаємо саме під цією назвою. 

— Як змінювали командні цілі по ходу сезону?

— В нас одна ціль — збиратися та брати участь у чемпіонаті з пляжного футболу міста Києва. Отримувати максимальне задоволення в межах наших можливостей. Нам не потрібна вища ліга, ми хочемо просто у вихідний день зібратись, класно провести час з однодумцями на піску. Вже по ходу сезону вимальовується ціль — дійти до призових нагород у другій лізі. 

— Характеристика нестабільних результатів Sensum.

— Все дуже просто: ми — аматорська команда, у кожного нашого гравця є сімейне життя, улюблена робота. В якісь вихідні буває важко зібрати оптимальний склад з цієї причини. Основний воротар травмований. Наразі намагаємося викрутитися із ситуації та, поки що, як ви бачите - не дуже виходить. Та про що тут говорити, коли наша збірна то перемагає з рахунком 3:0, то в наступному матчі пропускає 5. І це професіонали, а ми — аматори. Одним словом — футбол він такий, непередбачуваний. 

— Sensum — це команда з великими амбіціями? 

— Так чи інакше, ми будемо брати участь у наступних сезонах. Хочете ви того, чи ні! (посміхається) Амбіції - вони, як апетит - приходять під час їжі, в нашому випадку - гри. Боротися до останнього та отримувати задоволення — девіз Sensum. Кістяк в нас є, можливо ще хтось доєднається, будемо дивитися. 

— Як вдалося підписати Максима Коробку? 

— Підписали його ще з раннього дитинства. Майже всі гравці родом з Вишневого, Максим не виключення. Ми всі в школі грали разом, потім на чемпіонат Києво - Святошинського району. Хтось до мене на роботу в банк потрапив. Ми всі як одна велика сім’я. У Максима Коробки та Дмитра Іванова серце Sensum. Рівень хлопців трішки вищий за решту, але вони з нами, бо грають в задоволення. 

Бліц: 

— Забити гол чи віддати гольовий пас? 

— Віддати передачу

— Перемога Sensum на Євро Віннерс Кап чи збірної України на Чемпіонаті Світу? 

Звичайно ж, перемога збірної 

— Пляжний футбол чи Футзал? 

— Цікавий вибір, раніше був Футзал, але на теперішній час перевагу віддам пляжному футболу. 

— Максим Коробка чи Дмитро Іванов? 

— Максим Коробка. Дмитро ще тяготить до проф. футболу, нехай в нього все вийде. 

— Найкращий гравець Sensum? 

— Немає такого, в кожному поєдинку свій герой. Дуже складно обрати. Якщо так конкретно - то нікого не оберу, аби не образити жодного футболіста нашої команди.

— Щиро дякую вам за цікаву розмову, бажаю здоров’я і успіху! Слава Україні! Слава ЗСУ!