Команда

Коротка інформація про команду

Останні матчі

Команда NC Beachsoccer, Київська Асоціація Пляжного Футболу. Офіційний сайт

  • Ігри
    17
  • Перемоги
    10
  • Голи
    84
  • Турніри
    2

Протягом 18 років свого розвитку, пляжні футбольні клуби «Нова Ера» та «Євроформат» завжди намагались використовувати комплексні підходи і одночасно впроваджувати унікальні рішення в створенні нової концепції розвитку пляжного футболу в Україні. Саме в 2020 році, продовжуючи розвиток прийнятих стандартів та цінностей, бере свій початок перший в Україні спортивний проект «НАЦІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ПЛЯЖНИХ ФУТБОЛІСТІВ»

«NC Beachsoccer» це не просто команда - це новий спортивний проект. НАЦІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ПЛЯЖНИХ ФУТБОЛІСТІВ - це проект, який закладає новітню концепцію розвитку сучасного пляжного футболу в Україні. Проект, який уособлює собою найсильніше почуття жаги до спорту – любов до футболу, невтомне бажання приділяти йому час і сили, власні почуття і весь спектр емоційних переживань.

Проект об'єднав людей, які творили історію українського пляжного футболу. Це тренер Сергій Боженко, гравці Андрій ЄвдокимовМаксим Назаренко, та президент команди Володимир Литвищенко. Це справжні майстри своєї справи за роки невтомної праці у світі спорту отримали досвід, який в сьогоденні неможливо повністю оцінити: досвід професійних гравців та глибокі знання цілої низки спортивних дисциплін. Це професіонали тренерського мистецтва і тільки їм підвладна внутрішня мотивація, відчуття нагальної необхідності і можливості передачі власного футбольного досвіду гравцям. Тут враховують все: колосальні можливості молодих спортсменів розкрити свої таланти на полі і стати кращими вже сьогодні, а також відомих спортсменів які передаючи свій досвідзміцнюють основу українського пляжного футболу майстерністю класичної гри.

Проект представляє унікальний в своєму роді клуб з пляжного футболу, в якому організовано професійний тренувальний процес команд: команди юніорів, команди гравців високої кваліфікації. «НАЦІОНАЛЬНЫЙ ЦЕНТР БІЧСОККЕР» - це команда вищої спортивної майстерності. Вона сформована з прогресивного та ретельно відібраного особового складу, тренувальний процес якого враховує передовий досвід розвитку пляжного футболу в світі. Команда зберегла унікальну культуру українського футболу, ефективно використовуючи новітні ідеї експертів світового рівня. НАЦІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ПЛЯЖНИХ ФУТБОЛІСТІВ – це модель майбутнього розвитку пляжного футболу в Україні, в структурі якої відображенні відповіді на наступні питання: *Чому ми існуємо? *Як ми поводимося? *Що найважливіше для нас саме зараз?*Що ми робимо? *Як ми досягаємо успіху?

«НАЦІОНАЛЬНЫЙ ЦЕНТР БІЧСОККЕР» відповів на запитання:

1. Чому ми існуємо? Ми існуємо тому, що віримо: Збірній України з пляжного футболу потрібно більше успішних футболістів. 

2. Як ми поводимося? Ми переймаємося справою власного життями скромні і емоційно сприйнятливі.

3. Що ми робимо? Ми створюємо умови і надаємо можливості нашим гравцям, які хочуть грати ефективніше в пляжний футбол. 

4. Як ми досягнемо успіху? Ми відрізняємося від інших тому, що надаємо високоякісні послуги у сфері тренувального процесу. Ми беремо до уваги отриманий передовий досвід розвитку пляжного футболу в ЄвропіПроте, в той же часзберігаємо свою унікальну культуру і одночасно ефективно використовуємо новаторські рішення експертів світового рівня.

5.Що найважливіше для нас саме зараз? ...

Календар минулих і майбутніх матчів

Фото

Усі фото

Відео

Усе відео