ФЕЄРІЯ ЯРОСЛАВА ТЕЛЯТНИКА. ВПЕВНЕНІ ПЕРЕМОГИ ФАВОРИТІВ. ТРАНСФЕРНА КАМПАНІЯ REZULT, ПІдсумки першого туру Кубку Києва 2023, Київська Асоціація Пляжного Футболу. Офіційний сайт

Новина

04.09.2023

ФЕЄРІЯ ЯРОСЛАВА ТЕЛЯТНИКА. ВПЕВНЕНІ ПЕРЕМОГИ ФАВОРИТІВ. ТРАНСФЕРНА КАМПАНІЯ REZULT

04.09.2023

ФЕЄРІЯ ЯРОСЛАВА ТЕЛЯТНИКА. ВПЕВНЕНІ ПЕРЕМОГИ ФАВОРИТІВ. ТРАНСФЕРНА КАМПАНІЯ REZULT

Альтернатива — FC «ARP-410» 

Неділя, десята ранку, що може бути краще, аніж пляжний футбол! Відповідь логічна та проста — нічого. Кубок Києва стартує з поєдинку, в якому ми побачили безліч забитих голів, але інтриги протягом 36 хвилин було мінімум. Дещо полоскотали нерви Миколі Петровичу Костенку й свої підопічні, та й гра FC «ARP-410» була не з найлегших, не дивлячись на рахунок. Навіть гравцям гостей вдалося першими відкрити лік забитих голів. Дмитро Чепурко забиває і святкує на 2 хвилині, рівно 9 хвилин знадобилося «зеленим», аби позбутися прізвиська «наздоганяючі». Микола Воронюк відправив круглого в сітку. У другому таймі голи були лише у ворота FC «ARP-410». Двічі Віталій Рахно та Олег Сіренко відсвяткували своє повернення на пісок після двотижневої паузи саме від столичного чемпіонату. Третій тайм подарував нам третій індивідуальний гол Олега Сіренка та другий для FC «ARP-410» забив В’ячеслав Скиба. Альтернатива заробляє перші три пункти, перемагаючи FC «ARP-410» з рахунком 6:2.


Kicker — BSC ARTUR MUSIC

 Ще один поєдинок команд з різних світів, якщо згадувати чемпіонат столиці незламної Держави 2023. Гості відразу підтвердили свій статус фаворита. Ще один матч в скарбничку перемог. Склад команди дивує, не дивлячись на те, що сезон майже добіг до завершення — Музиканти продовжують збирати весь бомонд на піску у столичному Гідропарку. Музиканти, які зуміли забити шість голів команді Євгена Старовойтова. Двічі Тимофій Листопад, другий раз з пенальті. Руслан Ніфталієв, Андрій Потапов, Віктор Марченко та гол у власні ворота забив вищезгаданий лідер та капітан команди kicker. Як раз таки, номінально господарі зуміли відзначитись лише трьома забитими голами. Юрій Кучеренко, Віталій Харченко та Андрій Жадан засмутили Віталія Сидоренка. Хоча мені здається, Віталій у цей день радів, адже його команда набирає три пункти й буде знаходитися у трійці лідерів. В підсумку 3:6 — впевнена перемога BSC ARTUR MUSIC.


REZULT — UNION(BRZ) 

Єдиний матч в першому турі, в якому дійсно була інтрига та боротьба за три пункти. Гольова феєрія, дев’ять забитих голів, та це не все, що коїлося на майданчику. Не дарма ми в анонсі згадували Ярослава Телятника, який є гравцем UNION(BRZ), але один матч в рамках VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023 провів за команду REZULT. Адже, саме Ярослав на другій хвилині виводить свою команду вперед. Максим Войток ще в першому таймі робить рахунок 1:1 на 13 хвилині. Так-так, це саме той Войток, який виступав за команду VIT, а також Олександр Самойленко — теж на Кубку Києва буде грати за REZULT. У другому таймі: Данило Акуленко, який вже відновився після травми та набрав непоганий хід, виводить свою команду вперше в цій грі вперед. Володимир Ятченко зміцнює перевагу REZULT на 19 хвилині, а на 22 хвилині — рахунок стає непристойним. Юрій Акуленко — головний функціонер команди, відправляє м’яча у сітку. 4:1, ніби все спокійно, та Ярослав Телятник не хотів поступалися у цій грі, і за дві хвилини до кінця другого тайму скорочує відставання. Після заключної паузи REZULT повернув перевагу в 3 м’ячі. Микола Каграманов — автор, по суті — вирішального голу. Бо міг статися маленький камбек на останніх секундах гри. Ярослав Телятник спочатку з пенальті оформлює хет-трик, а за дві хвилини до кінця своїм покером дарує надію вболівальникам на екстратайм. Але ми його так і не побачили. Риска першого туру підведена. REZULT, BSC ARTUR MUSIC та Альтернатива — на вершині турнірної таблиці!