БОРОТЬБА ДО ОСТАНЬОГО.ЛІДЕРИ З БАЛАМИ У СКАРБНИЧКАХ. ХТО ЗАЛИШИТЬСЯ НА ПАЛЬМІ ПЕРШОСТІ, Підсумки третього туру Кубку Києва 2023!, Київська Асоціація Пляжного Футболу. Офіційний сайт

Новина

21.09.2023

БОРОТЬБА ДО ОСТАНЬОГО.ЛІДЕРИ З БАЛАМИ У СКАРБНИЧКАХ. ХТО ЗАЛИШИТЬСЯ НА ПАЛЬМІ ПЕРШОСТІ

21.09.2023

БОРОТЬБА ДО ОСТАНЬОГО.ЛІДЕРИ З БАЛАМИ У СКАРБНИЧКАХ. ХТО ЗАЛИШИТЬСЯ НА ПАЛЬМІ ПЕРШОСТІ

Вітаю! Пропоную до вашої уваги огляд третього туру Кубку Києва 2023!

Альтернатива — UNION (BRZ)

Матч команд з абсолютно різних полюсів. Альтернатива знаходиться нагорі турнірної таблиці, UNION (BRZ) лише пробують набирати залікові бали, до цього команді у Кубку Києва 2023 це зробити не вдалося. Серйозна перевірка в обличчі Альтернативи чекала гостей, і «зелені» відразу взялися за справу. Микола Воронюк та двічі Віталій Рахно відправили м’яча у сітку в першому таймі. Віктор Головатюк продовжив забивати вже в другому таймі. Але в цьому таймі хлопці з UNION (BRZ) теж не змовчали. Іван Дячук відправив м’яча у сітку воріт, а під сигнал на другу перерву Віталій Рахно оформивши для себе хет-трик зміцнює перевагу свого колективу. Третій тайм виявився надрезультативним. Дублю від Валерія Чернєва, Руслан Козюра, Андрій Пашко та Олександр Коноваленко забивали за господарів поля. У гостей другим голом відзначився вищезгаданий Іван Дячук. У підсумку Альтернатива продовжує крокувати до першої сходинки, набираючи чергові три бали.

Протокол и события матча Альтернатива 10 : 2 UNION (BRZ), Кубок 2023, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 16 вересня 2023
  • субота
  • 11:00
Гідропарк Арена
Альтернатива
Фото гравця
Віталій Рахно
Кращий гравець команди і матчу
10
2
UNION (BRZ)
Фото гравця
Іван Дячук
Кращий гравець команди

FC «ARP 410» — Kicker

Цікавий матч нас очікував, багато забитих голів, проте саме інтриги було мінімум, хоча й «червоні» продемонстрували непоганий футбол. В’ячеслав Скрипник відкрив лік забитих голів, подвоїв перевагу — Олексій Новіков. Максим Борисевич не зміг змиритися з даною ситуацією й відзначився забитим голом в пенальті на 5 хвилині. Миколюк та Селюк дозволили партнерам почувати себе впевненіше, щоправда, Дмитро Джафаров цю впевненість дещо відібрав. Перевага у два голи після першого тайму. Початок другої дванадцятихвилинки й три рази м’яч побував у сітці воріт гостей. Олександр Селюк, Максим Білик, Олександр Миколюк — зробили усе можливе, аби сьогодні заробити три бали. Слідом два м’ячі Kicker вдалося відіграти зусиллями Юрія Кучеренка та Максима Борисевича. Але день сьогодні був повністю за «синіми»: Олексій Новіков відзначається й робить рахунок 8:4. А на останню перерву в матчі футболісти пішли за рахунку 8:5, бо автоголом відзначився Максим Білик. Третій тайм й три голи. Два від господарів поля та один від гостей. Селюк, забивши в заключному таймі два м’ячі, оформлює покер. Ложку дьогтю в бочку меду команді FC «ARP 410» додав Олексій Кучеренко. У підсумку 10:6, команди крокують далі, але FC «ARP 410» з трьома балами, а Kicker в суботу задовольнилися лише насолодою гри в осінній бічсоккер.

Протокол и события матча FC "ARP 410" 10 : 6 Kicker, Кубок 2023, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 16 вересня 2023
  • субота
  • 12:00
Гідропарк Арена
FC "ARP 410"
Фото гравця
Олександр Селюк
Кращий гравець команди і матчу
10
6
Kicker
Фото гравця
Максим Борисевич
Кращий гравець команди