ПЕРША СЕРЙОЗНА ПЕРЕВІРКА REZULT. СИНІ ПРОТИ ЧЕРВОНИХ. ЯРОСЛАВ ТЕЛЯТНИК ПРОТИ ВСІХ!, Анонс третього туру Кубку Києва 2023!, Київська Асоціація Пляжного Футболу. Офіційний сайт

Новина

15.09.2023

ПЕРША СЕРЙОЗНА ПЕРЕВІРКА REZULT. СИНІ ПРОТИ ЧЕРВОНИХ. ЯРОСЛАВ ТЕЛЯТНИК ПРОТИ ВСІХ!

15.09.2023

ПЕРША СЕРЙОЗНА ПЕРЕВІРКА REZULT. СИНІ ПРОТИ ЧЕРВОНИХ. ЯРОСЛАВ ТЕЛЯТНИК ПРОТИ ВСІХ!

Вітаю! Пропоную до вашої уваги анонс третього туру Кубку Києва 2023!

Альтернатива — UNION (BRZ) 

Господарі, які зуміли здобути надважливу перемогу у 2 турі, можуть собі дозволити трішки «відпочити», та, як раз - шанс для UNION (BRZ). Ярослав Телятник бореться за звання найкращого, і, буду відвертий, йому вдалося змусити всіх вболівальників столичного бічсоккеру спостерігати за вдалими діями нападника. Не важливо, хто зараз на якій позиції розташовується в турнірній таблиці, адже, Кубок є Кубок й хочеться провести заключні матчі сезону на повну, отримати позитивні емоції й закривати потрошки сезон в столиці!

Протокол и события матча Альтернатива 10 : 2 UNION (BRZ), Кубок 2023, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 16 вересня 2023
  • субота
  • 11:00
Гідропарк Арена
Альтернатива
Фото гравця
Віталій Рахно
Кращий гравець команди і матчу
10
2
UNION (BRZ)
Фото гравця
Іван Дячук
Кращий гравець команди

FC «ARP 410» — kicker 

Цікавий поєдинок нас очікує в суботу о 12 годині дня. Kicker, який трішки підсилився, поки що не може намацати переможну стежину. FC «ARP 410» розпочали невдало, але ж і грали проти грандів, а ось далі пішло-поїхало: здобули перші три бали у розіграші Кубка Києва 2023! Якщо зазирнемо у вже історичний чемпіонат 2023, то ці колективи зустрічалися лише одного разу й тоді перемогу здобули гравці у «синьому» з рахунком 8:2. Кубок — це завжди непередбачувано, очікуємо можливі сенсації.

Протокол и события матча FC "ARP 410" 10 : 6 Kicker, Кубок 2023, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 16 вересня 2023
  • субота
  • 12:00
Гідропарк Арена
FC "ARP 410"
Фото гравця
Олександр Селюк
Кращий гравець команди і матчу
10
6
Kicker
Фото гравця
Максим Борисевич
Кращий гравець команди

BSC ARTUR MUSIC — REZULT
Дві команди — протилежні емоції. Серія перемог господарів перервалася в минулому турі матчем з Альтернативою. А гості, навпаки — закінчили чемпіонат на мінорній ноті, підсилилися на Кубок Києва 2023 й почали здобувати перемоги. Два матчі — шість набраних балів. Та поєдинок проти музикантів — серйозна перевірка для підопічних Юрія Акуленка. Войток, Глуцький, Криворучко знають, як грати, а деякі — навіть, як обігрувати Музикантів. Центральний поєдинок 3 туру. Музиканти спробують стати на стежку перемог, а REZULT намагатимуться крокувати по ній після третього туру. Дві команди, а стежка розрахована лише на одних….

[WidgetMatch="Кубок 2023 | Груповий | 13:00 | BSC ARTUR MUSIC - : - REZULT" #2886292]