REZULT - ЧЕМПІОНИ? ДОЛЯ НА СТОРОНІ АЛЬТЕРНАТИВИ. РЕЗУЛЬТАТИВНИЙ МАТЧ МІЖ UNION ТА АRP 410. , ПІдсумки другого туру Кубку Києва 2023, Київська Асоціація Пляжного Футболу. Офіційний сайт

Новина

11.09.2023

REZULT - ЧЕМПІОНИ? ДОЛЯ НА СТОРОНІ АЛЬТЕРНАТИВИ. РЕЗУЛЬТАТИВНИЙ МАТЧ МІЖ UNION ТА АRP 410.

11.09.2023

REZULT - ЧЕМПІОНИ? ДОЛЯ НА СТОРОНІ АЛЬТЕРНАТИВИ. РЕЗУЛЬТАТИВНИЙ МАТЧ МІЖ UNION ТА АRP 410.

Вітаю! Пропоную до вашої уваги огляд другого туру Кубку Києва 2023!

Альтернатива — BSC ARTUR MUSIC
Окраса другого ігрового дня, вишенька на торті. Це завжди цікаве та інтригуюче протистояння, ще й з огляду на минулі зустрічі. Обидва колективи підійшли до поєдинку відповідально. Адже розуміли ціну помилки. Все розпочалося з автогола Ярослава Побивайла на 11 хвилині гри. Альтернатива вийшла вперед, що неабияк порадувало Миколу Петровича. Та радість ця тривала не довго. Тимофій Листопад зрівнює рахунок на табло й своїм голом відправляє футболістів слухати підказки від тренерів під час першої перерви. У другому таймі лише одне взяття воріт, Сергій Максимець поцілив прямісінько у кут воріт, саме він у фіналі основного розіграшу відзначився дублем проти NC Beachsoccer й тим самим приніс перемогу своїй команді. Більше голів під час другого тайму глядачі не побачили. Чекати наступного взяття воріт довелося близько 15 хвилин, бо на 30 хвилині Андрій Потапов зміцнює перевагу BSC ARTUR MUSIC. Вдалося навіть в якийсь момент хлопці з Альтернативи вже не вірили, що зможуть перевести поєдинок в екстратайм. Заручившись підтримкою долі, Ігор Левченко вирішив спробувати подарувати команді надію на такі бажані очки. За три хвилини до кінця Ігор забиває свій перший гол, а на останній хвилині основного часу — дарує можливість «зеленим» поборотися за перемогу вже в екстратаймі. Додатковий час переможця не визначив, тож діло дійшло до серії післяматчевих пенальті. Доля сьогодні була стороні Альтернативи. Хлопці реалізували усі п’ять ударів, гості ж припустилися однієї помилки. Один заліковий бал відходить до Альтернативи. Боротьба загострюється не на жарт!

Протокол и события матча Альтернатива 3 : 3 BSC ARTUR MUSIC, Кубок 2023, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 10 вересня 2023
  • неділя
  • 11:00
Гідропарк Арена
Альтернатива
Фото гравця
Ігор Левченко
Кращий гравець команди і матчу
3
3
5:4
BSC ARTUR MUSIC
Фото гравця
Тимофій Листопад
Кращий гравець команди

FC «APR 410» — UNION (BRZ)
Обидва колективи розпочали Кубок Києва з поразок. У другому турі обов’язково хтось набрав би очки. Дев’ять голів на дві команди. Переможець визначився в основний час. Відкрив рахунок парубок, який буде боротися за «Золоту бутсу» Кубку Києва 2023 — Ярослав Телятник. Відповідь від господарів була моментальною. В’ячеслав Скрипник, Олександр Малиш — головний «фанатик» спорту та Олександр Миколюк — після перерви забиває і встановлює рахунок 3:1. Знаний майстер — Артур Остапчук, не міг спокійно дивитися на цю ситуацію й на 20 хвилині відправив м’яч у сітку. Дмитро Чепурко взяв ініціативу у свої ноги й збільшив перевагу FC «APR 410» до трьох голів, адже Дмитро відзначився дублем. У третьому таймі голи ми побачили тільки від гравців UNION (BRZ). Артур Остапчук та Михайло Кот відправили шкіряного у ворота, але на більше часу та сил не вистачило. Вольова та складна перемога FC «APR 410». Перші бали команди в синьому у Кубку Києва 2023!

Протокол и события матча FC "ARP 410" 5 : 4 UNION (BRZ), Кубок 2023, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 10 вересня 2023
  • неділя
  • 12:00
Гідропарк Арена
FC "ARP 410"
Фото гравця
Дмитро Чепурко
Кращий гравець команди і матчу
5
4
UNION (BRZ)
Фото гравця
Артур Остапчук
Кращий гравець команди

Kicker — REZULT
Скажу відверто: трансферна кампанія гостей — неймовірна! До вищезгаданих гравців доєдналися Денис Саботюк, Артем Криворучко — гравці топрівня. Команда kicker теж не відставала від гостей. Дмитро Джафаров — новачок команди, який вже встиг відзначитися забитим голом. Якщо схарактеризувати даний поєдинок одним словом — «автогол», бо два рази м’яч побував в сітці після ударів захисників. Максим Борисевич відкрив рахунок, нечастий гість Гідропарку, але в цей день час на бічсоккер знайшов. Три голи у відповідь від гостей: Юрій Овсянніков, Максим Войток та автогол гравця у червоному — Олександра Бульбіна. Дмитру Джафарову така ситуація не сподобалася й гравець взявся за справу. Гол в роздягальні на 24 хвилині вдався 12 номеру. Ніби все було під контролем у команди REZULT, але в кінці трішки розслабилися й це призвело до пропущеного голу. Володимир Ятченко, сам того не розуміючи, відправив м’яч у власні ворота. Додатковий час, гравці радіють, адже зайві хвилини на піску — свято. Андрій Жадан відкриває лік забитих голів у додатковому часі. Але Криворучко не хотів віддавати залікові бали й відзначився дублем, а риску під цим підвів Роман Носовський. Рахунок в основний час 3:3, а після закінчення екстратайму 3:7 — на користь REZULT, які одноосібно очолюють турнірну таблицю!

Протокол и события матча Kicker 3 : 7 REZULT, Кубок 2023, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 10 вересня 2023
  • неділя
  • 13:00
Гідропарк Арена
Kicker
Фото гравця
Дмитрий Джафаров
Кращий гравець команди
3
7
Закінчено в овертаймі
REZULT
Фото гравця
Артем Криворучко
Кращий гравець команди і матчу