КУБОК КИЄВА 2023! СЕЗОН ЩЕ ПРОДОВЖЕНО НА 5 ТИЖНІВ ЯК МІНІМУМ!, Анонс першого матча кубку Києва 2023, Київська Асоціація Пляжного Футболу. Офіційний сайт

Новина

01.09.2023

КУБОК КИЄВА 2023! СЕЗОН ЩЕ ПРОДОВЖЕНО НА 5 ТИЖНІВ ЯК МІНІМУМ!

01.09.2023

КУБОК КИЄВА 2023! СЕЗОН ЩЕ ПРОДОВЖЕНО НА 5 ТИЖНІВ ЯК МІНІМУМ!

Вітаю любителів пляжного футболу! Не змогли ми після таких фіналів, після таких поєдинків піти у відпустку! Кубок Києва 2023 стартує вже цих вихідних! Найстійкіші команди, які люблять бічсоккер на всі 200%, будуть виборювати звання найкращої команди протягом 5 тижнів. Шість команд бере участь у даному турнірі: Альтернатива, ARP - 410,  Kicker,  BSC ARTUR MUSIC, REZULT, UNION (BRZ). Чемпіон міста Києва, чемпіон кубка VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023, срібний призер другої ліги та команди, які не звикли до поразок! Безпринципні поєдинки, запеклий градус матчів, конкуренція під осіннім сонцем —розпочнуться 4 вересня. 

Альтернатива — ARP-410

 Без сумніву, обидва колективи розуміють, що кубок — це майже поєдинки на виліт, одна поразка може відкинути  команду на низ турнірної таблиці. Микола Петрович збере знову свою команду, аби довести, що перемога у VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023 — була не випадковою. ARP-410 — дещо відпочили, набралися сил і Малиш готовий знову запалювати пісок у столичному Гідропарку. Перевага, безумовно на стороні «зелених», проте «сині» не захочуть поступатися місцем під сонечком, яке вже майже не гріє. Якщо говорити з точки сезону 2023, одні залишилися без медалей у вишці, а інші заскочили на п’єдестал у другій лізі.....Цікаво буде порівняти рівень....

Kicker — BSC ARTUR MUSIC

Ще один матч, де ми подивимося на команди з різних світів, якщо мова про основний розіграш 2023. Господарі могли в останньому турі зачепитися за таку омріяну третю сходинку, та зовсім трішки не пощастило, а гості — команда чемпіон, тріумфатор, переможці найелітнішого дивізіону у столиці з пляжного футболу. Чемпіонат — це вам не кубок. В останньому будуть траплятися сенсації, тим паче Музиканти вже свій план на сезон виконали. Чемпіони міста Києва, призери чемпіонату України, залишається один не закритий гештальт — кубок. Кубок, за яким команда вирушить вже в цю неділю. BSC ARTUR MUSIC — головні фаворити даного розіграшу! Kicker готується дати гідний бій гранду столичного бічсоккеру. Евген Старовойтов готовий теж боротися та вчепитися зубами у трофей. Тож вища, або друга ліга — подивимося в суботу!

REZULT — UNION (BRZ) 

Команди, які вже зустрічалися у розіграші першої ліги сезону 2023. Без нагород залишилися обидва колективи, непоганий футбол не увінчався в кількість набраних балів. REZULT переміг в очній дуелі команду UNION (BRZ), чим не на жарт засмутив Ярослава Телятника, який по ходу сезону змінював своє амплуа. Ярослав не тільки амплуа змінював, а ще й команду. Був один зіграний поєдинок за команду REZULT у VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023, щоправда, тоді допомогти Ярослав не зміг й «червоні» не вийшли з групи, на цей раз все інакше. Кожен грає за свої команди. Добра новина для REZULT: відновився після пошкодження Данило Акуленко й готовий пролонгувати собі та партнерам сезон ще на 5 тижнів. Гадаю, ми побачимо підсилення в обидвох командах, адже охочих продовжити сезон буде досить багато. Тож гарна трансферна кампанія допоможе колективам вклинитися в боротьбу проти грандів бічсоккеру України. В неділю зустрічаємося в нашому місці сили!