МАГІЯ ОВЕРТАЙМІВ ТА СЕРІЙ ПЕНАЛЬТІ. МИКОЛА ОБІЮХ — РЯТІВНИК. ПЕРЕМОГА НОВАЧКА!, Підсумки четвертого туру відбіркового етапу , Київська Асоціація Пляжного Футболу. Офіційний сайт

Новина

25 червня

МАГІЯ ОВЕРТАЙМІВ ТА СЕРІЙ ПЕНАЛЬТІ. МИКОЛА ОБІЮХ — РЯТІВНИК. ПЕРЕМОГА НОВАЧКА!

25 червня

МАГІЯ ОВЕРТАЙМІВ ТА СЕРІЙ ПЕНАЛЬТІ. МИКОЛА ОБІЮХ — РЯТІВНИК. ПЕРЕМОГА НОВАЧКА!

МФК Сервіт — lifecell
Класний вийшов поєдинок, довго розгойдуватися одні, інші — закінчували сплячи. lifecell, за традицією минулих турів, розпочав досить мляво. Ще у першому таймі припустилися помилок й пропустили три м’ячі. Сергій Романовський, Ярослав Намчук та Павло Коротенко відзначилися за господарів. Другий тайм — «спали» два колективи. Боротьба у центрі поля й не більше. Діло дійшло до третьої дванадцятихвилинки. Гості нарешті зрозуміли, що втрачати вже нічого, треба забивати. Кинулися відігруватися й удача їм посміхнулася. На 29-й хвилині Андрій Паламарчук забив, а дублем, врятувавши команду від поразки в основний час, відзначився Андрій Маслюк. Овертайм, прокинулися гравці МФК Сервіт й Сергій Андріїшен забив надважливий гол, який приносить два бали господарям поля.

Протокол и события матча МФК Сервіт 4 : 3 lifecell, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 22 червня
  • субота
  • 09:00
Гідропарк Арена
МФК Сервіт
Фото гравця
Ярослав Намчук
Кращий гравець команди
4
3
Закінчено в овертаймі
lifecell
Фото гравця
Андрій Маслюк
Кращий гравець команди і матчу

FC Griffin — NC Beachsoccer
Фантастична зустріч. Це потрібно передивлятися знову та знову. Пляжний футбол столиці на дуже високому рівні. Майстерність гравців на високому рівні. Градус поєдинку до останньої секунди. Розпочалося все з точного удару Дмитра Войтенка на 2-й хвилині. Що правда, дубль від Артема Криворучка й команда гостей вже попереду. Отримавши настанови від президента та головного тренера, FC Griffin взявся за порятунок матчу. 2 х Максим Войток + 2 х Андрій Потапов = комфортна перевага. Максим Хижняк трішки відмінусував цю перевагу забивши пострілом через себе під завісу другого тайму. 5:3 перед початком третього тайму на користь «червоних». Третій тайм, та нічого особливого в його дебюті. Гірчичники, гірчичники, нерви…… до 35-ї хвилини все було відносно спокійно. А далі один м’яч Олег Щитнік відквитав. Емоції вилізли за край дозволеного. Дмитро Войтенко отримав друге попередження як наслідок-вилучення. Сім секунд до закінчення, атака NC Beachsoccer й м’яч залітає в сітку. Для команди Володимира Петровича, другий овертайм за два тижні. Ці три хвилини не з’ясували ім’я переможця, тож серія післяматчевих ударів. Впоралися з нервами краще гравці FC Griffin, перемога й один бал відійшов до «червоних».

Протокол и события матча FC Griffin 5 : 5 NC Beachsoccer, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 22 червня
  • субота
  • 10:00
Гідропарк Арена
FC Griffin
Фото гравця
Андрій Потапов
Кращий гравець команди і матчу
5
5
4:3
NC Beachsoccer
Фото гравця
Олег Щитнік
Кращий гравець команди

BSC ARTUR MUSIC — Альтернатива
Надивившись попередньої зустрічі, матч розпочався з затримкою у 30 хвилин. Безумовно, це вплинуло на рух футболістів. Довго чекали — «перегоріли», швидкого руху не було. Олександр Самойленко зіграв відмінно, частенько заробляв на собі порушення правил, виконував штрафні, але без успіху. Вдало зіграли воротарі «альти»: Олександр Пославський та Андрій Бузінний, залишивши після тридцяти шести хвилин «баранку» у графі пропущених. «Альта» провела класну зустріч, використавши всі свої шанси біля воріт суперника. Рахунок на табло, забивали: Микола Воронюк, Олег Зборовський та Олександр Корнійчук. «Зелені» попросили вибачення за поразку у минулому турі перед вболівальниками.

Протокол и события матча BSC ARTUR MUSIC 0 : 3 Альтернатива, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 22 червня
  • субота
  • 11:00
Гідропарк Арена
BSC ARTUR MUSIC
Фото гравця
Тимофій Листопад
Кращий гравець команди
0
3
Альтернатива
Фото гравця
Олександр Корнійчук
Кращий гравець команди і матчу

REZULT — Сервіт U21
Перший тайм — безгольовий пляжний футбол з відносною кількістю моментів, вдало попрацювали воротарі обидвох команд. Команди відпочивши, отримавши підказати від тренерів зуміли роззабиватися ближче до середини другого тайму. REZULT дуже досвідчена команда, яка поки важкувато грати проти молоді. Футболісти Сервіт U21 гарно підготовлені у фізичному плані, що побачили ближче до кінця зустрічі. Хет-трик на рахунку капітана В’ячеслава Мельничука, дубль від Олександра Кравчені, Даніїл Степаненко та Олександр Чуприна забили по одному голу. REZULT теж забивав, Микола Каграманов — двічі, Владлен Петльований та Володимир Боженко — по разу відправили м’яч у сітку воріт. Сервіт U21 після чотирьох турів має 6 балів, а основний склад команди мають всього 4 бали…….

Протокол и события матча REZULT 4 : 7 "Сервіт U-21", Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 22 червня
  • субота
  • 12:00
Гідропарк Арена
REZULT
Фото гравця
Микола Каграманов
Кращий гравець команди
4
7
"Сервіт U-21"
Фото гравця
В'ячеслав Мельничук
Кращий гравець команди і матчу

Sensum — Viatec
Перед поєдинком, всі в один голос стверджували про ймовірну перемогу саме господарів поля. Зустріч пройшла….результат залишився на табло. Viatec, які у минулому турі здобули перші «цілісну» перемогу проти »чорноморських акул», вийшли на поєдинок лише за перемогою. Покер оформлює Микола Обіюх, який розігрується потрохи. Олександр Миколюк та Ігор Фещенко підтримали запал Миколи та забили по одному голу. Sensum у цій грі був не конкурентно спроможний. Ігор Байдак та Максим Коробка забили, але замало для балів. Sensum побореться за «вишку»…?

Протокол и события матча Sensum 2 : 7 Viatec, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 22 червня
  • субота
  • 13:00
Гідропарк Арена
Sensum
Фото гравця
Максим Коробка
Кращий гравець команди
2
7
Viatec
Фото гравця
Микола Обіюх
Кращий гравець команди і матчу

Катран — VPK-Поверхность ТВ
Гольову феєрію подарували нам команди. Десять голів на два колективи, але переможець визначився в основний час. «Акули» вийшли вперед двома точними пострілами спочатку від Дениса Корчака, а далі від Василя Начарова. Перший тайм закінчився, а у другому перевага відійшла спочатку до гостей, проте «акули» змогли розвернути обличчя футбольного Бога до себе. Рахунок з 2:0 спочатку перетворився на 2:2, а згодом на 4:3. Ігор Малюк та Євгеній Лагус рахунок зрівняли. Денис Корчака оформлює дубль, а Ярослав Євдокимов забиває свій перший гол у цій зустрічі. Василь Начаров зрізав м’яч у власні ворота. У VPK-Поверхность ТВ з’явилася надія на порятунок. Третій тайм, але як виявилося не останні хвилини гри. Ігор Малюк за п’ять хвилин до закінчення зустрічі зрівнює рахунок й матч затягується ще на три додаткові хвилини. «Чорноморські акули» не змогли втримати натиску суперників, й в додатковий час пропусти два м’ячі. Знову Євгеній Лагус та Дмитро Іваницький підбивають риску під даним поєдинком. VPK-Поверхность ТВ перемагає вдруге поспіль, але на цей раз лише два бали підходять підопічним Руслана Ніфталієва.

Протокол и события матча Катран 4 : 6 VPK-Поверхность ТВ, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 22 червня
  • субота
  • 14:00
Гідропарк Арена
Катран
Фото гравця
Денис Корчака
Кращий гравець команди
4
6
Закінчено в овертаймі
VPK-Поверхность ТВ
Фото гравця
Євгеній Лагус
Кращий гравець команди і матчу

FC STM Kyiv — TOZO-PRINT
У гостей відразу два футболісти випали перед початком, тож довелося грати у шістьох. Грати у швидкий футбол було б важко, а ось чекати свій момент, те що лікар прописав. Чекати й користуватися помилками захисників суперника. FC STM Kyiv вже другий рік на піску, розуміли, що бали потрібно виборювати сьогодні, адже суперник новачок. Не вдалося зіграти так, як хотілося. Магія хет-триків, Сергій Бондар та Вадим Масло забили по три голи. Двічі забив Богдан Павлусенко. Анатолій Домбровский теж долучився до перемоги, одним голом. FC STM Kyiv забили рівно на три м’ячі менше. Дубль Мирослава Білика, Іван Антоненко, Павло Горлов, Максим Запорожський та Євгеній Лєшков на всіх забили шість голів. Перші три бали у копілці TOZO-PRINT. Вітаємо!

Протокол и события матча FC STM Kyiv 6 : 9 TOZO-PRINT, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 22 червня
  • субота
  • 15:00
Гідропарк Арена
FC STM Kyiv
Фото гравця
Мирослав Білик
Кращий гравець команди
6
9
TOZO-PRINT
Фото гравця
Сергій Бондар
Кращий гравець команди і матчу

Брага — 2Т (Трансбуд ТСП)
Матч у якому було по-справжньому мало забитих м’ячів. Моменти хлопці створювали, а забити не могли. Дмитрій Джафаров відзначився напочатку другого тайму. Рахунок так й протримався до 27 хвилини. Віталій Косован встановив паритет й перевів зустріч в овертайм. Три додаткові хвилини не визначили імені переможця. Як наслідок, серія післяматчевих ударів. У 2Т (Трансбуд ТСП) вирвати другу перемогу по серії пенальті не вийшло, тож Брага заробляє один бал.

Протокол и события матча Брага 1 : 1 2Т ( Трансбуд ТСП ), Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 22 червня
  • субота
  • 16:00
Гідропарк Арена
Брага
Фото гравця
Виталий Косован
Кращий гравець команди і матчу
1
1
4:2

Десна — NC Beachsoccer U21
Молодняк дає жару всім досвідченим футболістам. Юніори NC Beachsoccer, переграли досвідченіших за віком футболістів Десна. Ба більше, перемогли на характері та безмежної жаги до перемоги. Руслан Горовий відкрив рахунок у зустрічі, в другому таймі Ярослав Кутовий подвоїв перевагу господарів. Під завісу другого тайму, вдалося трішки наблизитися до суперників, гравцям NC Beachsoccer U21. Олексій Теплюк — точний удар, рахунок змінено. Третій тайм, справжні гойдалки в плані емоцій. Радість спочатку для NC Beachsoccer U21. Валерій Сохань та Таріел Чавлеішвілі подарували надію на три бали. Але перемогу в основний час втримати не змогли. Віктор Данилів за останніх секунд, переводить зустріч в овертайм. Де Олексій Теплюк розбирається з усіма гравцями Десни, одним точним ударом. Під рискою залишається лише одне: основний склад NC Beachsoccer — 8 балів, NC Beachsoccer U21 — 8 балів, Десна — 6 очок.

Протокол и события матча Десна 3 : 4 NC Beachsoccer U21, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 23 червня
  • неділя
  • 10:00
Гідропарк Арена
Десна
Фото гравця
Віктор Данилів
Кращий гравець команди
3
4
Закінчено в овертаймі
NC Beachsoccer U21
Фото гравця
Олексій Теплюк
Кращий гравець команди і матчу

АНРЕАЛ — ФК MAXteam
Дуже результативний матч вдався командам. Чотирнадцять м’ячів за тридцять шість хвилин зустрічі. Найцікавіше, що цими голами хлопці сильнішого не виявили. Довелося, провести ще три хвилини на піску. Три хвилини закінчились й почалася серія пенальті. Де гості опинилися сильнішими. Фактор — Олексій Єргін, який палко підтримував команду й надав правильні настанови перед серією післяматчевих ударів. За АНРЕАЛ забивали: Вдовика В’ячеслав, Вовченко Сергій, Лісовий Олексій, дубль на рахунку Рафаловського Олександра. Ім’я та прізвище хлопців, які забили у ФК MAXteam: Бородавкін Микита, Булат Сергій, Чубов Ренат, Павленко Микола, хет-трик на рахунку Осташевського Ігоря, а Куріний Олександр відзначився у власні ворота. Гольова сага закінчена на користь «жовтих», які у цій грі перемагали по ходу зустрічі, а трішки розслабилися у кінці третього тайму. Саме це, не дозволило забрати три бали, а задовольнитися лише одним.

Протокол и события матча АНРЕАЛ 7 : 7 ФК MAXteam, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 23 червня
  • неділя
  • 11:00
Гідропарк Арена
АНРЕАЛ
Фото гравця
Олександр Рафаловський
Кращий гравець команди
7
7
1:3
ФК MAXteam
Фото гравця
Ігор Осташевский
Кращий гравець команди і матчу

UNION (BRZ) — Kicker
Матч, який можна назвати «Ярослав Телятник — kicker». Саме Ярослав оформив покер та зумів подарувати надію на омріяний успіх. Яка була повністю знищена суперниками у третьому таймі. На тридцятій хвилині Криворучко Олексій забив, на тридцять п’ятій Кучеренко Юрій, а на 36 — Максим Борисевич зрівняв рахунок. Почали із кінця, бо там найцікавіше, але голи були забитій й перед третім таймом. Харченко Віталій та Малий Василь, відзначалися за kicker, які постійно наздоганяли суперників. Бенефіс Ярослава Телятника, балами для UNION (BRZ) не закінчився, бо Бердій Роман забив вирішальний гол на 38 хвилині. Kicker вітаємо з першою перемогою в сезоні!

Протокол и события матча UNION (BRZ) 0 : 5 Kicker, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 23 червня
  • неділя
  • 12:00
Гідропарк Арена
UNION (BRZ)
Фото гравця
Ярослав Телятник
Кращий гравець команди і матчу
0
5
Технічна поразка
Kicker
Фото гравця
Юрій Кучеренко
Кращий гравець команди

BSC “Dominos” — ДЮСШ-10
BSC “Dominos” провалили зустріч минулого туру, тож довелося реабілітуватись перед вболівальниками цього тижня. Спойлер: це вдалося зробити. Хоча й з певними, невеликими труднощами. Дмитро Дорохов відкрив рахунок, Богдан Пономаренко зрівняв, а далі три голи від BSC “Dominos”. Олександр Мотринчук, Дмитро Дорохов, який оформив дубль та Сергій Павельчук — зробили рахунок 4:1 перед початком третього тайму. У третьому таймі вдалося підібратися ближче команді Дмитра Войтенка, проте балів хлопчаки з ДЮСШ-10 у другому турі поспіль заробити не змогли. Олександр Мотринчук поставив крапку, а перед цим за гостей забив Данило Кіслов.

Протокол и события матча BSC "Domino's" 5 : 2 ДЮСШ-10, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 23 червня
  • неділя
  • 13:00
Гідропарк Арена