ДОЧЕКАЛИСЯ! ПОЧАТОК ОСНОВНОГО ЕТАПУ! ПЕРШІ СЕНСАЦІЇ ТА ВДАЛИЙ ПОЧАТОК НОВАЧКА!, Підсумки першого туру основного етапу , Київська Асоціація Пляжного Футболу. Офіційний сайт

Новина

09 липня

ДОЧЕКАЛИСЯ! ПОЧАТОК ОСНОВНОГО ЕТАПУ! ПЕРШІ СЕНСАЦІЇ ТА ВДАЛИЙ ПОЧАТОК НОВАЧКА!

09 липня

ДОЧЕКАЛИСЯ! ПОЧАТОК ОСНОВНОГО ЕТАПУ! ПЕРШІ СЕНСАЦІЇ ТА ВДАЛИЙ ПОЧАТОК НОВАЧКА!

Вища ліга:

Альтернатива — NC Beachsoccer
Перша зустріч в основному етапі. Відразу матч, який вартує фіналу усього чемпіонату. Взялися за справу команди з першої хвилини. Атака на атаку, особливо часу на перепочинок не було. Якщо командними діями відзначитися не вдалося, то на перший план виходить майстерність. Андрій Пашко на 4 хвилині зустріч відкрив рахунок. Спроби відігратися у перші дванадцять хвилин виявилося не вдалою. Другий тайм виявився більш закритим, тому трудовий гол Миколи Воронюка підвів риску під другою дванадцятихвилинкою. Третій тайм, м’яч на центрі у «Альти», Андрій Пашко поблизу круглого — гол та рахунок 3:0. Відігратися хлопцям з NC Beachsoccer не вдалося. Сьогодні навіть розмочити ворота «зелених» не змогли. Реванш від «Альти» за відбірковий етап — прийнято!

Протокол и события матча Альтернатива 3 : 0 NC Beachsoccer, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 06 липня
  • субота
  • 10:00
Гідропарк Арена
Альтернатива
Фото гравця
Андрій Пашко
Кращий гравець команди і матчу
3
0
NC Beachsoccer
Фото гравця
Андрій Євдокимов
Кращий гравець команди

FC Griffin — МФК Сервіт
Початок від чемпіонів відбіркового етапу вийшов невдалим. Пропустили у дебюті зустрічі. Павло Коротенко забиває на третій хвилині. Відразу реакція від FC Griffin — вихід на поле Андрія Потапова, який зрівняв рахунок потужним пострілом через себе. Більш як шістнадцять хвилин трималася нічия, але фактор Андрія Потапова вирішує ситуацію на піску. А в третьому таймі, МФК Сервіт витримати темпу не змогли. Двічі Дмитро Войтенко, Максим Войток, Ярослав Заворотний та Олександр Галицький забивають та фіксують рахунок 7:1 на користь фаворита зустрічі.

Протокол и события матча FC Griffin 7 : 1 МФК Сервіт, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 06 липня
  • субота
  • 11:00
Гідропарк Арена
FC Griffin
Фото гравця
Дмитро Войтенко
Кращий гравець команди і матчу
7
1
МФК Сервіт
Фото гравця
Павло Коротенко
Кращий гравець команди


BSC ARTUR MUSIC — Десна
Заключний матч вищої ліги першого туру, який мав би нам подарувати боротьбу, але проти таких «музикантів» тягатися «новачкам» поки важко. Спробували, оцінили рівень, програли. Десна — команда, яка вражає своїм бажанням та жагою до перемоги. «Музиканти» на цих вихідних прагнули здобути першу перемогу в основному етапі та розпочати свій шлях до підкорення Олімпу з трьома балами. Рахунок після третього тайму майорів 6:2. «Музиканти» змогли заробити три бали, та разом з «Альтою» та FC Grifiin будуть формувати призову трійку вищої ліги.

Протокол и события матча BSC ARTUR MUSIC 6 : 2 Десна, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 07 липня
  • неділя
  • 15:00
Гідропарк Арена
BSC ARTUR MUSIC
Фото гравця
Сергій Степаненко
Кращий гравець команди і матчу
6
2
Десна
Фото гравця
Ярослав Кутовий
Кращий гравець команди

Перша ліга:

NC Beachsoccer U21 — ФК MAXteam
Гості розпочали відразу із точного удару. Борис Шило відзначився на магічній третій хвилині. ФК MAXteam мали шанс на потрапляння до футбольної еліти, але задовільнилися першою лігою, де вже після цих вихідних, на них звернуть увагу як на фаворита ліги. За три хвилини після першого забитого голу, Артем Федорченко відквитав перевагу гостей. А за 13 хвилин Данило Мириленко вивів NC Beachsoccer U21 вперед. Не довго підопічні Артема Криворучка святкували перемогу. Олександр Поліщук робить рахунок рівний вдруге у грі, а Сергій Булак у третьому таймі виводить команду гостей вперед. Дев’ять хвилин грали команди та рахунок не змінився. Перша перемога ФК MAXteam в основному розіграші!

Протокол и события матча NC Beachsoccer U21 2 : 3 ФК MAXteam, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 06 липня
  • субота
  • 12:00
Гідропарк Арена
NC Beachsoccer U21
Фото гравця
Данило Мириленко
Кращий гравець команди
2
3
ФК MAXteam
Фото гравця
Сергій Булат
Кращий гравець команди і матчу

Viatec — БРАГА
Який же темп набрав Viatec. Хлопці, які невдало розпочали сезон, зараз впевнено беруть реванш проти БРАГА. На відбірковому етапі саме гості виявилися сильнішими. Рахунок 3:5 на табло, підтвердження тому. У суботу вже після першого тайму, ми говорили про ім’я переможця зустрічі. Після другого — стверджували, а після третього фіксували заробіток у вигляді трьох балів до скарбнички Viatec. Перша ліга, перший тур та перша перемога Viatec над БРАГА у цьому сезоні. Дев’ять голів слідувало перед зароблянням балів: хет-трик від Миколи Обіюха та Олександра Селюка, дубль від Сергія Лузана, а гол від Олександра Полішка як вишенька на торті. Двічі забили гравці БРАГА: Тарас та Кирило Кучер засмутив трішки футболістів Viatec, але в суботу вони піднялися на проміжний пляжний Олімп у першій лізі.

Протокол и события матча Viatec 9 : 2 Брага , Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 06 липня
  • субота
  • 13:00
Гідропарк Арена
Viatec
Фото гравця
Олександр Селюк
Кращий гравець команди і матчу
9
2
Брага
Фото гравця
Кирило Кучер
Кращий гравець команди


2Т (Трансбуд ТСП) — VPK-Поверхность ТВ
Матч — сенсація! Обережно говорили про VPK-Поверхность ТВ у першій лізі. Чекали від підопічних Руслана Ніфталієва стриманішого початку, а вийшло просто фантастично! На 6 хвилині зустрічі гості вже перемагали з рахунком 0:3, завдяки: Роману Задорожньому, Віктору Головатюку та Євгенію Лагусу. Дмитро Іваницький зрізав м’яч у власні ворота на 8 хвилині, чим допоміг господарям наблизитися до перемоги. Другий тайм подарував голів ще більше. Дмитро Іваницький виправив власну помилку, Олександр Кобельчук та Артем Антонюк забивали за VPK-Поверхность ТВ, а за господарів — Олег Мережин та Роман Бакум. Підсумок другого тайму: 3:6 на користь гостей. На третій тайм вже дещо розслаблено вийшли гравці VPK-Поверхность ТВ. За це й поплатилися, урок засвоєно, рухатися треба вперед. Роман Бакум, Євген Смоловик подарували надію. Різниця голів скоротилася по мінімуму, Віктор Головатюк взявся за справу, оформивши загалом дубль, дещо заспокоїв вболівальників VPK-Поверхность ТВ подарувавши перевагу за 3 хвилини до кінця зустрічі.

Протокол и события матча 2Т ( Трансбуд ТСП ) 5 : 7 VPK-Поверхность ТВ, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 06 липня
  • субота
  • 14:00
Гідропарк Арена
5
7
VPK-Поверхность ТВ
Фото гравця
Віктор Головотюк
Кращий гравець команди і матчу

Друга ліга:

АНРЕАЛ — BSC “Dominos”
Команди близькі за рівнем були перед грою, але не після. Відверто кажучи, якимись стомленими виглядали гравці BSC “Dominos”. Команда, яка рік тому, тягалася з грандами, зараз не може намацати свій футбол. Нічого страшного! Поразки потрібні аби досягати вищих висот. Сьогодні АНРЕАЛ був сильнішим, як мінім за рахунком. Бали відходять до господарів поля. Аж шість голів змогли настріляти у ворота Сергія Павельчука. BSC “Dominos” відповів лише двома голами.

Протокол и события матча АНРЕАЛ 6 : 2 BSC "Domino's", Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 07 липня
  • неділя
  • 14:00
Гідропарк Арена
АНРЕАЛ
Фото гравця
Ігор Кострома
Кращий гравець команди
6
2
BSC "Domino's"
Фото гравця
Дмитро Дорохов
Кращий гравець команди і матчу

Катран — МФК Сервіт U-21
Залишимо вже історію про можливу «еліту» для гостей. В неділю не вдалося заробити очки. Бувають дні, коли у суперника вдається все, а в тебе — нічого. Такі дні, треба просто пережити. Маленьку перевагу віддавали саме команді МФК Сервіт U-21, але «Чорноморські акули» звели нанівець всі задуми пресаташе КАПФ. Браво, акули! За Катран забивали: Дмитро Макаров, Богдан Галич та Андрій Мельніченко. За «білих» відзначився Даніїл Степаненко.

Протокол и события матча Катран 3 : 1 "Сервіт U-21", Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 07 липня
  • неділя
  • 11:00
Гідропарк Арена
Катран
Фото гравця
Богдан Галич
Кращий гравець команди і матчу
3
1
"Сервіт U-21"
Фото гравця
Даніїл Степаненко
Кращий гравець команди

lifecell — REZULT
Початок був традиційний від господарів — пропустили гол. REZULT забив в дебюті зустрічі та за рахунку 0:1 хлопці відправилися на перерву. Владлен Петльований зі штрафного удару переграв Олексія Монятовського. lifecell на цей раз, прокинулися у другому таймі. Двічі з позначки забив Сергій Клименко, а Юрій Голято збільшив перевагу до двох м’ячів. Остання перерва надала більше сил саме гостям. Побігли відігруватися, вдалося реалізувати момент лише на 35 хвилині, Дмитро Лось забив. Більше точних ударів не побачили. Рахунок 3:2 залишився на табло столичної арени «Гідропарк».

Протокол и события матча lifecell 3 : 2 REZULT, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 07 липня
  • неділя
  • 10:00
Гідропарк Арена
lifecell
Фото гравця
Юрій Голято
Кращий гравець команди і матчу
3
2
REZULT
Фото гравця
Владлен Петльований
Кращий гравець команди

Третя ліга: 

Sensum — Calypso
Футбольна вистава, яка закінчилася з фантастично розгромним рахунком. Хоча до кінця третього тайму, хлопці господарів трималися достойно та претендували на перемогу. До 30 хвилини, мінімальна різниця забитих була у команд, а далі Sensum не витримав натиску. Ввімкнувся Кунцевич на дальній стійці та відзначився дублем. На стороні Sensum зіграв пісок, саме три голи з п’яти, «сині» забили через рикошет від піску. Calypso — новачок, який приємно здивував, насамперед підписанням Євгенія Шайдюка. Гравця рівня вищої ліги, боротиметься за медалі у третій лізі. Поразка для Sensum, особливо нічого не означає, адже сезон складатиметься з шести тижнів. Довга дистанція, втрати очок у Calypso обов’язково будуть. «Жовті» відзначалися зусиллями: хет-триком Євгеній Шайдюк, двічі Валерій Чернєв та Андрій Кунцевич. По одному забитому: Олександр Варениця, Вадим Гупаленко, Юрій Клименко. «Сині» ж забивали після ударів: Максима Коробки, Володимира Бучакова та Віталія Жадобіна. Перший та третій забили по два м’ячі.

Протокол и события матча Sensum 5 : 10 Calypso, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 07 липня
  • неділя
  • 12:00
Гідропарк Арена
Sensum
Фото гравця
Максим Коробка
Кращий гравець команди
5
10
Calypso
Фото гравця
Євгеній Шайдюк
Кращий гравець команди і матчу

Kicker — FC STM Kyiv
«Червоні» по-справжньому розпочали цей основний етап. Немає в них часу на розгойдування. Лише тут та зараз. За справу взявся Олександр Банніков, який вже на третій хвилині, дещо заручившись підтримкою фортуни забив перший гол у зустрічі. План гостей провалився пропустивши у дебюті зустрічі. А «червоні» відчувши запах здобичі, в обличчі трьох балів, забивали та забивали. Підопічні Євгена Старовойтова зупинилися на позначці дванадцяти голів. Пропустивши при цьому всього два. Різниця забитих та пропущених +10, а погода у Києві на наступних вихідних буде +35. Впевнена гра та рахунок повністю задовільнив вболівальників kicker. Мало гравці у заявці, які не забивали, а відзначилися: тричі Віталій Харченко, двічі Олександр Карбула, Юрій Кучеренко, Олег Вітранюк, Олексій Болбот, Артем Іващенко, Денис Лещенко та Олександр Банніков. Голом у власні ворота відзначився Віталій Ворон. Гравці гостей зуміли забити двічі. Владислав Копишинський відсвяткував, але не надто радісно.

Протокол и события матча Kicker 12 : 2 FC STM Kyiv, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 07 липня
  • неділя
  • 13:00
Гідропарк Арена
Kicker
Фото гравця
Віталій Харченко
Кращий гравець команди і матчу
12
2
FC STM Kyiv
Фото гравця
Владислав Копишинський
Кращий гравець команди

UNION (BRZ) — TOZO-PRINT
Хлопці грали, грали…..рахунок залишився незрозумілим. На сайті, майорить 0:5 перемога команди гостей, але по ходу зустрічі була ситуація на користь UNION (BRZ). Варто зазначити: друга вже технічна поразка у сезоні 2024 для команди Ярослава Телятника. Він в неділю забивав, намагався заробити три бали, але перемога відходить до новачка сезону. TOZO-PRINT бере реванш, адже на відбірковому етапі команди вже зустрічалися, та тоді UNION (BRZ) здобув перемогу з рахунком 7:2. TOZO-PRINT буде боротися за Олімп третьої ліги?

Протокол и события матча UNION (BRZ) 0 : 5 TOZO-PRINT, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 07 липня
  • неділя
  • 16:00
Гідропарк Арена
UNION (BRZ)
Фото гравця
Ярослав Телятник
Кращий гравець команди і матчу
0
5
Технічна поразка
TOZO-PRINT
Фото гравця
Анатолій Домбровский
Кращий гравець команди