«Командні цілі вже досягнуті!», - Олексій Атлашов, Інтерв’ю із президентом команди Катран —​​ Атлашовим Олексієм., Київська Асоціація Пляжного Футболу. Офіційний сайт

Новина

21.06.2023

«Командні цілі вже досягнуті!», - Олексій Атлашов

21.06.2023

«Командні цілі вже досягнуті!», - Олексій Атлашов

Інтерв’ю із президентом команди Катран  Атлашовим Олексієм.

— Як виникла команда Катран?

— Листопад 2002 року. Хлопці, які вже декілька років грають разом між собою, заради задоволення, вирішують стати командою і заявитися в ХФЛ на сезон на наступний рік. При цьому вирішили, що через тиждень на чергове тренування ми прийдемо з варіантами назви для команди. І ось пролунала назва «Катран»… Наша, українська, Чорноморська акула! Прийнято одноголосно!

— Катран - новачок сезону у пляжному футболі, наскільки важко бути дебютантами?

— Дебютантами бути не важко. Важко перейти в, по суті, абсолютно інший вид спорту. Але ми доволі часто експериментуємо. Та і людей в колективі достатньо. Тому, коли на горизонті замайорів черговий експеримент - ми, не вагаючись, погодились. Ну, майже не вагаючись! хехе… До того ж, так співпало, що на великому (наш основний формат) як раз наступила літня перерва.

— Командні цілі на сезон?

— Командні цілі вже досягнуті! Забити гол через себе, і виграти хоч одну гру! :) ну, а якщо серйозно, то ми будемо намагатись зробити максимум в кожній грі, і до того ж, не забувати отримувати задоволення від процесу. Слава Богу і ЗСУ, що ми маємо таку можливість!

— Як Вам гра свого колективу у перших турах?

— В цілому, задовільно. Від першої гри в новому виді спорту навряд чи можна було очікувати набраних очок. Але якби не Юрчик Яковчук (в минулому наш гравець), то могли б зіграти краще. В другій грі, на скільки я зрозумів, нам протистояла така ж команда, як і ми, тобто — новачок. Там ми взяли фізухою і бажанням. Ну, а в матчі з Анріалом нас вистачило на пів гри, а далі напомилялися, ну і досвід суперника зіграв свою роль також. Добре, що в кожному поєдинку змогли нав’язати боротьбу, забили декілька непоганих голів і отримали купу кльових фоток для Інстаграму!

— Анатолій Домбровський - це топ-гравець для вашої команди?

— Толя дуже нас підсилив. Він найдосвідченіший гравець Катрану на пляжці. Ну, мабуть, тому що, він єдиний з акул, хто, в принципі грав на піску)) Він розповів нам багато нюансів і навчив Васю Начарова забивати через себе! В цілому, дуже гарна, позитивна людина, яка відразу влилася в наш емоційний колектив!

Бліц:

— Пляжний чи великий футбол?
— Звичайно, великий! Там два рази треба подумати, перед тим, як наважитись бити через себе!

— Індивідуальний гол чи командний?
— Командний! Хтось один забив, а всі інші радіють!

— Перемога Катран у EURO WINNERS CUP або перемога збірної України на чемпіонаті світу?
— Хто зна, що це за турнір такий, але ми не проти. Тим паче, що у збірної все одно шансів малувато! хехе…

— Нудна перемога у основний час чи емоційна у серії пенальті?
— Ви, мабуть, не бачили наших матчів. :) В нас і перемоги і поразки емоційні.

— Найкращий гравець Катран?
— Звичайно, я, як організатор команди не можу виділяти когось одного! Навіть, якщо це Олексій Римбу! ой! Ну, а якщо серйозно — Катрану вже більше 20-и років. За цей час в нас були різні періоди. І підйоми і спади. Були і індивідуально дуже сильні гравці (вас здивують імена деяких хлопців, хто грав за нас в минулому, а зараз в заявці різних команд КАПФ). Але більш за все в пам’яті залишаються сезони, ігри, чи якісь моменти, коли ми були саме КОМАНДОЮ! Тому, якби Ваше питання звучало приблизно так: «Що б Ви обрали: перемогу в великому турнірі складом, який зібрався на один раз, чи боротьбу в середині таблиці, але з чудовим колективом хлопців, які будуть справжніми друзями на полі і поза ним?» то мій вибір був би очевидним!

— Щиро дякую вам за цікаву розмову, бажаю здоров’я і успіху! Слава Україні! Слава ЗСУ!