ПІВФІНАЛИ.ТУР ДО ЗАКІНЧЕНЯ ЧЕМПІОНАТУ. VIT-2 ПЕРШИЙ ЧЕМПІОН?, Анонс 6 туру основного етапу, Київська Асоціація Пляжного Футболу. Офіційний сайт

Новина

10.08.2023

ПІВФІНАЛИ.ТУР ДО ЗАКІНЧЕНЯ ЧЕМПІОНАТУ. VIT-2 ПЕРШИЙ ЧЕМПІОН?

10.08.2023

ПІВФІНАЛИ.ТУР ДО ЗАКІНЧЕНЯ ЧЕМПІОНАТУ. VIT-2 ПЕРШИЙ ЧЕМПІОН?

Вітаю! Пропоную до вашої уваги анонс 6 туру основного етапу.

Вища ліга:

Кінцівка турніру, ну чому так швидко? Півфінальні поєдинки розпочинаються у когорти найсильніших. Топ-4 команди позмагається за звання «короля пляжного футболу 2023». Все найцікавіше: найкращий футбол, найсильніші футболісти — все це буде цих вихідних. 

BSC ARTUR MUSIC — FC Griffin 

Музиканти відмовившись від кубка VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023 — зробили ставку саме на чемпіонат. Точно таку стратегію обрали й в адміністрації FC Griffin. Дві команди проведуть тижневий цикл саме з тренувань. Добряче розберуть стратегію гри один одного. Футболісти господарів виглядають стабільніше, але матчі «на виживання» завжди непередбачувані. Якщо ж говорити з точки зору групового етапу основної частини, то BSC ARTUR MUSIC зайняла першу сходинку, поступившись лише Альтернативі. У команди FC Griffin було більше поразок, а це означає, що місце було понижче. Отож, перше місце зіграє проти четвертого, у неділю о …. Ох матчі плей-офф бувають тяжкі…… та непередбачувані…..

Альтернатива — NC Beachsoccer 

Принципове протистояння, команди, які не захочуть просто так віддати перемогу. Буде боротьба до останнього, до останньої секунди, до останнього гольового моменту. Артем Криворучко: «Для нас(NC Beachsoccer) немає принципового суперника, ми подразник для всіх». Команди, які посіли другу та третю сходинку відповідно; розіграють між собою такий бажаний квиток у фінал. Можливість боротися за чемпіонство! Як би це престижно не звучало, але буде й переможений, котрий зійдеться у поєдинку за бронзу. Якщо говорити про особисті зустрічі, то перевага на боці Альтернативи. Двічі по ходу сезону грали вони з NC Beachsoccer і двічі здобували звитягу, щоправда, у першій зустрічі лише після додаткового часу змогли визначити переможця, не виключено, що цього разу все вирішиться протягом 36 хвилин.

Перша ліга:

СЕЙФОРТ — REZULT 

Господарі, які нас дещо засмутили, після такого бурхливого старту у першій лізі пішли на паузу, і поки не можуть прокинутися. Та їм удача дає другий шанс. Суперник по зубах, суперник по силах, потрібно просто виходити й грати у свій футбол. З цим же завданням вийдуть і гравці REZULT на цю гру. Вони нарешті відчули смак перемоги, вони готові продовжувати переможну серію. До закінчення чемпіонату два тижні. СЕЙФОРТ, аби поборотися за медалі, потрібно чекати осічки конкурентів, а самим брати по три очки у кожній зустрічі. Математичні шанси у господарів заскребтися до трійки найкращих все ще є. REZULT — команда, яка дуже бадьоро пройшла саме відбірковий, а з основним — справи дещо гірші….

BSC ARTUR MUSIC-2 — VIT-2 

Найцентральніше протистояння у першій лізі. Боротьба за першу сходинку. Фаворитами є команда гостей, тут приховувати нічого. Але саме господарі можуть додати ложку «дьогтю» у бочку «меду». BSC ARTUR MUSIC-2 в непоганій готовності, тренування, постійні ігри. Адже дубль музикантів бере участь у VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023. У цьому кубку представлений основний склад VIT. Щоправда, деякі гравці мандрують то до основи, то до дубля. Ім’я переможця ми з ймовірністю 99,9% зможемо дізнатися на цих вихідних, за умови якщо VIT-2 здолає Музикантів-2. Якщо все повернеться у зворотну сторону, то ім’я тріумфатора першої ліги буде відомо у заключному турі, що теж непогано. Інтрига — це завжди цікаво!

Viatec — lifecell 

Один з найцікавіших поєдинків першої ліги. Так, господарі зараз не в найкращій формі, але коли на полі у «відриві» є Сергій Чепорнюк, який забиває майже всі свої моменти, то потрібно буде гостям добряче попрацювати у захисті. Ще один фактор — обидва колективи будуть стомлені, адже в середу провели зустріч та в п’ятницю — часу на відновлення майже немає, а це значить, на перше місце виходить саме характер. З цим добре у всіх. Viatec — це більше про напад, а lifecell — про захист. Битва двох стихій! Варто нагадати, що Viatec має ще один поєдинок в запасі. З таким щільним графіком, ще плюс одна гра, спати на цих тижнях футболісти добряче будуть.

МФК Сервіт — UNION (BRZ) 

Господарі у минулому турі виглядали беззубо! Не змогли нав’язати боротьбу лідеру чемпіонату саме в першій лізі. Багато пропустили, мало забили — нетиповий матч МФК Сервіт. Що найголовніше — програли боротьбу всі! Та досить посипати голову попелом. Господарі наддосвідчений колектив, налічують безліч талановитих виконавців, які можуть переграти будь-якого суперника. UNION (BRZ) так і залишається єдиною командою, яка без очок і посідає останню сходинку. Не можна не відмітити Ярослава Телятника,  який не тільки забиває, а ще й виручає на останньому рубежеві свою команду. Чи зможе команда з нижньої частини таблиці переграти наддосвідчений МФК Сервіт?

СЕЙФОРТ — Viatec 

Перенесений поєдинок 4 туру. Дві команди, котрі грають в агресивний, силовий футбол. Тож прогнозисти вважають, що буде не футбол, а справжня чоловіча битва. Битва, де потрібно виборювати кожний клаптик піску. Тактика з відривом Сергія Чепорнюка від захисту приносить свої плоди, як мінімум більше моментів спотворюють «ніжно-рожеві». Повернення Миколи Обіюха не може не радувати, цей бомбардир ще покаже всю свою майстерність у сезоні 2023. На стороні СЕЙФОРТ — фізичні кондиції. Viatec за ігровий тиждень проведе 4 зустрічі, часу на відновлення обмаль. Не знаю, наскільки вдасться відновити сили команді Сергія Гербута. СЕЙФОРТ з цього боку виглядає фаворитом, але чи не буде це звання зайвим тягарем для них?

Друга ліга:

Kicker — FC EXIST.UA 

Незначна перевага команди Kicker у цьому протистоянні. Всі розуміють, що «родинний колектив», хоч і більше розуміється на грі, більше має досвіду за плечима. А на стороні «механіків» жага до перемоги! Вогник, який загорівся після перемоги над Катран. Звісно буде важко, потрібно докласти архізусилля, аби змусити прорвати захист господарів. Можливо це? Так, можливо. Kicker, які, гадаю, потихеньку вже готуються до наступного сезону, мають на меті зрозуміти: хто підходить по стилю гри, а хто, може, і зайвий. Чи не єдиний поєдинок, де стратегічно немає ні в кого цілі. Так, математичні шанси залишають Kicker увійти до трійки призерів, та вони потребують не тільки бездоганної гри «червоних», а й нищівних поразок від суперників. Таких подарунків не буде. Kicker самі винні, команда дуже достойна, всі талановиті гравці. Тренер-функціонер, воротар, Євген Старовойтов - то ж взагалі фантастика. Вкладає всю душу та серце у Kicker, за що його команда має віддячити на цих вихідних.

Катран — VPK-Поверхность ТВ

Матч двох колективів з різних полюсів турнірної таблиці. VPK-Поверхность ТВ перед шостим туром розташовуються на третій сходинці, мають в активі 9 балів, стільки ж балів і ФК МАХteam, а до другої сходинки -— три бали. Гадаю, VPK-Поверхность ТВ поставила ціль зберегтися у призах, що зовсім не дивно. Катран ні на що вже не претендує. Хлопці на сезон ознайомилися зі специфікою пляжного футболу. Добре провели час, заклали важливий фундамент для подальшого розвитку як колективу, так і особистостей у ньому. Єдина поки команда, що очок у другій лізі не мала. Чорноморські акули на них то награли, але чи змилується над ними Пляжний Бог?

Sensum — FC «ARP 410»

Дві міцні команди, дві досвідчені команди, дві команди з яскраво вираженими лідерами. Коробка проти Малиша. Іванов проти Дзисюка. Потенційна перемога у другій лізі на кону. Якщо FC «ARP 410» програють, а ПФК ДАЧНІЧКІ здобувають три очки, то чемпіон зрозумілий. Гравцям гостей, оскільки перед шостим туром вони відстають на 2 бали, кров з носа потрібні очки. Потрібно робити, можливо, і неможливе, і вони це зроблять. Вони переживають другу молодість. В них виходить все, вони у пляжному футболі, вони вдома в столичному Гідропарку. Я впевнений, саме з цим складом FC «ARP 410» ми побачимо не один сезон, а набагато більше. Це приклад молодшим, як потрібно любити спорт! Sensum - команда,  не подарунок. Іванов + Коробка = ? Обидва ведуть боротьбу за золоту бутсу у другій лізі! Тож досвід проти надрезультативних хлопаків? Хто ж кого?

ПФК ДАЧНІЧКІ — ФК МАХteam 

Ну що ж, медійна команда може за тур до кінця стати чемпіоном другої ліги міста Києва з пляжного футболу. Та перед цим речення декілька але: перемога у шостому турі над ФК МАХteam, поразка команди FC «ARP 410». Лише дві умови й шлях протягом двох місяців буде виконаний. До того ж не варто забувати про індивідуальні нагороди, де лідер команди господарів поля — Євген Адаменко бореться за найкращого бомбардира. ФК MAXteam грає від свого збору. Коли на полі Мельниченко, Шепітько, Шило — все виходить. До речі, саме Олександр теж в списку найкращих голеодорів, але трішки нижче, аніж Євген. Команда веде боротьбу з VPK-Поверность ТВ за бронзову сходинку, тож очок що одним, що іншим просто катастрофічно не можна. Дуже цікавий та загадковий матч нас очікує.