РОЗВ'ЯЗКА У ВИЩІЙ ЛІЗІ.ГРА ЛІДЕРІВ У ПЕРШІЙ ЛІЗІ.СТОМЛЕНІ VPK-ПОВЕРНОСТЬ ТВ. , Анонс п'ятого туру основного етапу, Київська Асоціація Пляжного Футболу. Офіційний сайт

Новина

02.08.2023

РОЗВ'ЯЗКА У ВИЩІЙ ЛІЗІ.ГРА ЛІДЕРІВ У ПЕРШІЙ ЛІЗІ.СТОМЛЕНІ VPK-ПОВЕРНОСТЬ ТВ.

02.08.2023

РОЗВ'ЯЗКА У ВИЩІЙ ЛІЗІ.ГРА ЛІДЕРІВ У ПЕРШІЙ ЛІЗІ.СТОМЛЕНІ VPK-ПОВЕРНОСТЬ ТВ.

Вітаю! Пропоную до вашої уваги анонс 5 туру основного етапу.

Вища ліга:

NC Beachsoccer — FC Griffin 

Центральний поєдинок 5 туру основного етапу у вищій лізі. Обидва колективи знаходяться у верхній частині турнірної таблиці. Господарі мають на одне очко менше і посідають дерев’яну сходинку таблиці. FC Griffin ж ідуть другими та в спину дихає Альтернатива, яка мріє про втрату очок не тільки FC Griffin, а ще й музикантів. Це перший поєдинок між цими командами у чемпіонаті 2023. Команди підходять з протилежними емоціями. NC Beachsoccer у минулому турі очок не дорахувався, а «червоні» в серії пенальті переграли Альтернативу. Отож, ми на фінішній прямій, зачепитися NC Beachsoccer за трійку? Чи все ж таки FC Griffin буде на п’єдесталі?

BSC «Dominos» — BSC ARTUR MUSIC

Музиканти після похибки своїх конкурентів знову на вершині. Перше місце саме за BSC ARTUR MUSIC. Все може змінитись у заключному, п’ятому турі. Господарі знаходяться у чудовому настрої: переграли команду АНРЕАЛ на минулих вихідних. Вони мають намір продовжити серію до двох перемог та заскочити у фінал найкращих чотирьох. Впевнений, що жодної недооцінки суперника з боку BSC ARTUR MUSIC не буде. Бо на відбірковому етапі музиканти не без проблем переграли команду BSC «Dominos». До того, хочеться зробити подарунок на річницю Тимофія Листопада. Ще один привід для святкувань день народження Дмитра Войтенка. BSC ARTUR MUSIC мотивації вдосталь. Потрібно вийти й зробити гарно свою справу. Ой не заздрю я команді BSC «Dominos»….

Альтернатива — АНРЕАЛ 

Найдовша серія, і та перервалася у минулому турі. Серія з 8 перемог закінчилась минулих вихідних. У АНРЕАЛ ситуація навпаки. Серія поразок значно затягнулася. Команда демонструє ніби непоганий футбол, та поки що не дотягує до рівня вищої ліги чемпіонату Києва з пляжного футболу. «Зелені» на третій сходинці, в їх активі 7 балів, а гості з нулем на дні турнірної таблиці. До першого місця господарям не вистачає двох залікових пунктів, ніби й мало, але в той самий час і багато. По АНРЕАЛ вже можна робити певні висновки: опинився в не в той час не в тому місці. Заскочили у вищу лігу, але шороху навести не вдалося, та добряче гримнути дверима все ж таки може вдасться. Подивитися можна на нашому ютуб-каналі КАПФ.

Перша ліга:

МФК Сервіт — VIT-2 

Ось цей поєдинок, окраса суботнього ігрового дня. Гості — це команда, рівнем явно вище за першу лігу. Таким складом хлопці боролися за першу сходинку вищої ліги. Та вийшло як вийшло. МФК Сервіт, хоч і не основний вид спорту — пляжний футбол, але футболісти отримують задоволення від піску і це помітно. Вони грають не в найяскравіший футбол, не в найдивовижніший, але вони борються до останнього та завжди вірять у свою перемогу. VIT-2 на папері сильніший, перше місце, 12 з 12 можливих балів. МФК Сервіт потрібно буде «перегризти» кожний сантиметр піску, аби зачепитися за очки.

REZULT — UNION (BRZ)

Ох, ну нарешті дочекалися того, що одна з команд нарешті переможе. Господарі виглядають більш зіграними, до того ж у п’ятницю в них буде ще один поєдинок благодійного турніру VIKNAR`OFF. Ще одна можливість зібратись, аби вже за 24 години провести ідеальний поєдинок та заробити такі бажані три пункти. У гостей трішки інша ситуація. Потрібно спочатку зібрати всіх, попрацювати над тактикою і все вийде. UNION (BRZ) дещо сильніші саме в індивідуальному плані. Дві команди, які на дні турнірної таблиці, мають у своєму активі нуль очок, та цей нуль у когось зміниться на іншу цифру, а у когось — залишиться нулем.

BSC ARTUR MUSIC-2 — Viatec

Гості взяли паузу на минулих вихідних. Вирішили зібрати всі сили докупи, дещо відпочити та видати просто казкову кінцівку сезону. Обидва колективи отримають додатковий досвід, бо будуть змагатися в кубку VIKNAR`OFF. Музиканти дещо здають оберти, чи пов’язано це з від’їздом декількох по-справжньому талановитих гравців? Скоріш за все — так! Як з цього становища вийти? Легко, командна гра має бути на висоті. Трішки перебудувати тактику, відійти від індивідуального футболу і все вийде. Валерій Директоренко святкував день народження. Це один з лідерів команди, дуже досвідчений гравець, який неодноразово доводив на полі свою профпридатність! Миколу Обіюха бачили на жеребкуванні вищезгаданого кубка, можливо нарешті й на піску побачимо Миколу!

СЕЙФОРТ — lifecell 

Гості, як і Viatec, відпочили на минулих вихідних. Трішки видихнули, зарядилися позитивними емоціями й готові просто розривати своїх суперників. Адже до цієї маленької відпустки нам дуже подобався СЕЙФОРТ, саме за наполегливість, жагу до перемоги. lifecell команда дещо інша, вони повністю виконують стратегію свого тренера, ніби той за джойстиком керує гравцями. Довіра, розмова, вайб — це все про lifecell. Ну і «жовті» також не люблять програвати боротьбу. Тож безпринциповий поєдинок нас чекає. Емоції чи тактика?

Друга ліга:

Катран — ФК MAXteam 

Господарі, поки єдина команда у другій лізі, що очок не набирала, з поєдинку в поєдинок ми говоримо, що ось він шанс, та чогось не вистачає. Анатолій Домбровський повинен повести за собою команду, взяти на себе ініціативу. Ця неділя — шикарна можливість заробити бали. ФК MAXteam міцний середнячок другої ліги. Якщо доїжджає Денис Шепітько, то команда виглядає збалансованіше, якщо ж без нього, то гра на «зустрічних курсах». Моменти гольові будуть, що в одних, що в інших. Головне запитання поєдинку: хто краще реалізує свої моменти? Який з колективів буде більше заточений на ворота? Чорноморські акули повинні набирати бали в цьому розіграші, вони на них вже напрацювали!!!

Kicker — FC «ARP 410»

Битва за надважливі три очки. У господарів поля 6 балів, вони поділяють третю сходинку ще з трьома колективами, а ось гості — спокійно розташовуються на другій позиції в активі 9 балів. Одним пострілом двох зайців. Якщо FC «ARP 410» перемагає, то вони відкидають з боротьби на медалі відразу одну команду та зміцнюють свою другу сходинку, а за осічки ПФК Дачнічків, то й взагалі можуть стати лідером турнірної таблиці. Це лише проста математика, а справжня робота буде на піску, не пожаліють сил ані гості, ані господарі. Зроблять все можливе задля перемоги й навіть більше.

Sensum — ПФК Дачнічкі

Гості перебувають наче в казці. Перше місце в таблиці, всіх перемагають, мікроклімат в команді просто ідеальний. Вони самі для себе цю казку і створили, та зупинятися на досягнутому не збираються. Наступна жертва Sensum. Пам’ятає вираз: Іванов + Коробка = результативний матч, так він вже працює, навіть якщо хтось один із цієї парочки на піску. Минулий тур пропустив Максим, команда очок не заробила, але багатенько забила. Отже, треба дещо переправити вираз: Коробка + Іванов = перемога Sensum, довести цю гіпотезу можна буде вже в неділю.

VPK-Поверхность ТВ — FC EXIST.UA

VPK-Поверхность ТВ, які дещо загальмували, будуть приймати новачка сезону. Новачок, щоправда, заробив свої перші та поки єдині три бали в основному розіграші чемпіонату 2023. «Механіки» продовжують знайомство з піском, з пляжним футболом. Є розуміння, вимальовується вже якийсь стиль гри, проте навіть до тих же VPK-Поверхность ТВ ще далекувато. Та одна з причин, чого ми любимо бічсоккер — можливі сенсації. І ця зустріч не є виключенням. Так зустрічається четверта та передостання команда, так VPK-Поверхность ТВ більше досвіду мають, аніж FC EXIST.UA, проте бажання «механіків» може перекрити всі плюси VPK-Поверхность ТВ. А якщо ще й збір у господарів поля буде, м’яко кажучи — не дуже, то всі козирі на руках у FC EXIST.UA.