ФІНАЛ СЕЗОНУ 2023. ЧЕМПІОНИ ВІДОМІ!, Огляд останніх поєдинків, Київська Асоціація Пляжного Футболу. Офіційний сайт

Новина

22.08.2023

ФІНАЛ СЕЗОНУ 2023. ЧЕМПІОНИ ВІДОМІ!

22.08.2023

ФІНАЛ СЕЗОНУ 2023. ЧЕМПІОНИ ВІДОМІ!

Вітаю, вас очікує огляд останніх поєдинків сезону 2023 міста Києва.

FC Griffin — Альтернатива 

Матч за бронзу турніру. Мали ми переживання, що гравці вийдуть на пісок з опущеними руками на голову, бо бронза нікого не влаштовувала. Але вдалося здивувати всіх пересічних глядачів та і всіх досвідчених поціновувачів пляжного футболу. Дмитро Войтенко, який був надзвичайно активним у першому таймі, зумів добитися свого на 12 хвилині. Чудо-удар, чудо-гол. 1:0, гравці пішли на перерву. В другому таймі «повітряний десерт» в обличчі Олега Сіренка зрівнює рахунок в матчі. 1:1 і знову перерва, шанс внести корективи. Ігор Левченко, гравець національної збірної України, вперше у цій грі виводить команду Альтернативи вперед. Здавалося, ось вже медаль на шиї! Та все було не так просто! Олександр Галицький спочатку залишив свою команду прізвиська «наздоганяючі», а Євген Шайдюк змусив всіх глядачів викрикувати «GRIFFIN». Альтернатива, як не старалася, але обіграти господарів поля сьогодні не вдалося. Бронза відправляється до FC Griffin.

BSC ARTUR MUSIC — NC Beachsoccer 

Матч всього сезону 2023. Він дійсно видався на славу. Купа емоцій, одна команда святкувала, а інші тонули у своїх сльозах. Про все по черзі. Вже на другій хвилині Максим Хижняк з гостей відкопав м’яча, підготував удар себе й саме в момент володіння м’ячем у повітрі, Тимофій Листопад робить необережний рух і фол. Арбітр призначає пенальті, маестро Хижняк з точки не схибив, м’яч у сітці 0:1. Андрія Потапова ця ситуація не влаштовувала й саме 4 номер Музикантів відзначається в кінці першого тайму, бойова нічия — перерва. Після першої перерви музиканти й досі не прокинулися. А NC Beachsoccer демонстрували свої найкращі риси: комбінування, володіння м’ячем, реалізація моментів. Тарас Коваленко — воротар NC Beachsoccer, виводить свою команду на першу сходинку. І саме за рахунку 1:2 футболісти відправилися пити водичку вдруге. Сидоренко не стримував слів, роздавав на горіхи абсолютно всім. Всі лідери добряче отримали по шапці. І нарешті Музиканти забігали. Андрій Потапов, а згодом і Сергій Максимець відправили круглого у сітку. Вже золоті медалі на шиї у господарів. Артем Криворучко, який багато працював протягом всього чемпіонату, демонструючи свої здібності. Заслужив, аби забити у фіналі надважливий гол для свого колективу за півтори хвилини до закінчення гри. Додатковий час, всі лише мріяли про серію пенальті, та одна команда не захотіла відкладати своє чемпіонство. Сергій Максимець на другій хвилині додаткового часу забиває гол, і це взяття воріт стає доленосним. NC Beachsoccer банально не вистачило довжини лави запасних. А музикантам вистачило всього, вони провели крутий сезон. ARTUR MUSIC — чемпіон вищої ліги міста Києва.

Viatec — REZULT 

Ще для двох команд у суботу відбувся останній поєдинок в сезоні 2023. Viatec, який за потенціалом, мав потрапляти до призових нагород, обмежиться лише участю! Розпочалося для господарів все просто ідеально, не збив з пантелику навіть поганий збір. Олександр Рущин та Володимир Погрібний у першому таймі, а два голи від Миколи Обіюха в таймі під номером 2 зробили свою перевагу у чотири м’ячі. Третій тайм футболісти REZULT провели значно активніше, зуміли трішки гру вирівняти, та до перемоги не дотягнули. Юрій Овсянніков та Артем Гарбуз засмутили капітана Viatec Сергія Гербута. У підсумку 4:2, саме Viatec закінчує сезон на мажорній ноті!

МФК Сервіт — СЕЙФОРТ 

Гості приїхали на цю зустріч без воротарів, а це означало, що дуже результативний матч ми побачимо. Наш прогноз справдився. Ярослав Намчук та Павло Коротенко засмутили Кирила Кучера, який взявся захищати ворота. Сам же Кучер свою ж помилку і виправив, до того ж оформивши дубль. Бойова нічия 2:2 й хлопці пішли на перерву. Початок тайму вдався команді гостей. Сергій Цибенко, а згодом і Михайло Рябовол дозволили святкувати вболівальникам перевагу над господарями. Та свято тривало не довго. Ярослав Намчук та Євгеній Савчук зрівняють рахунок на табло. 4:4 і знову перерва, після якої на полі залишилася лише одна команда. МФК Сервіт у третій дванадцятихвилинці тричі забив. Сергій Романовський та дубль від Констянтина Демиденко зафіксували рахунок в матчі 7:4. Саме МФК Сервіт закінчує сезон 2023 на мажорній ноті.

BSC ARTUR MUSIC-2  — Lifecell 

Не дивлячись на 8 голів на дві команди, голами відзначилися лише три гравці. Сергій Степаненко, Валерій Директоренко та Ярослав Шуляківський. Лише троє змогли забити в останньому поєдинку 2023. Матч, який вирішував, хто посяде срібну сходинку, а хто залишиться з бронзовими медалями. За стартові дванадцять хвилин лише один гол під завісу тайму від Сергія Степаненка. Перерва пішла на користь саме для музикантів. Степаненко на стартових секундах другого тайму подвоює перевагу команди. Меньше трьох хвилин знадобилося гостям, аби відігратися. Ярослав Шуляківський подарував надію своїм партнерам по команді. Яку майже тут же забрав Сергій Степаненко, який став найкращим бомбардиром в першій лізі. Четвертий гол музикантів теж на рахунку Сергія Степаненка. Після другої перерви дубль оформив Ярослав Шуляківський, але саме музиканти більше хотіли срібну нагороду. Степаненко який оформлює пента-трик, а Валерій Директоренко становлю крапку у цій грі та розставляє всі команди у турнірній таблиці! Бронза у lifecell, а срібні медалі на шиї в ARTUR MUSIC.

VIT-2 — UNION (BRZ) 

Любителі футболу, останній матч сезону 2023 у столиці. Матч, який толком нічого не вирішував. Господарі вже відсвяткували чемпіонство за тур до кінця. Глуцький, Рисенко та кампанія отримали чудову можливість надати гравцям, які по ходу сезону отримали більше ігрового часу й лідери команди так і зробили. Якубаш, Іллічов який останнім часом не доїжджав провели досить багато часу на піску. Серія з усіх перемог, абсолютні чемпіони. В останньому матчі сезону перемога з рахунком 9:3. За гостей забивали: Віталій Бонзик, Віталій Григорчук та Олексій Лозгачов. За ЧЕМПІОНІВ першої ліги: Володимир Гладченко, Олег Будзько, Олександр Якубаш, Олександр Самойленко. Дублі в активі: Івана Глуцького та Максима Войтка. VIT-2 — чемпіон першої ліги!

Sensum — ФК МАХteam 

Останній матч команд у сезоні 2023. Баталії на полі, багато боротьби, але футбол теж був присутній, що найцікавіше — інтрига в матчі до фінального свистка. Максим Коробка рахунок у матчі відкрив, надавши надію вболівальникам команди Sensum відсвяткувати наостанок перемогу. Перший тайм футболісти господарів протримались, а ось після перерви відразу пропустили. Максимові Алексюку вдався чудо-удар і м’яч опинився в сітці. Олександр Ожегін та Олексій Ергін запах свого підтримали й команда гостей на 20 хвилині гри перемагала з рахунком 1:3. І доїхав він…… Андрій Дубей приїхав на кінцівку другого тайму, заробив пенальті та сам же реалізував. На останню паузу в матчі відправилися футболісти з рахунком 2:3. Третій тайм….час спасіння? Андрій Дубей відправляє м’яч у сітку на 28 хвилині, тим самим оформлює дубль. Все йшло до екстратаймів, та не дійшло. Олександр Ожегін взяв ініціативу у свої ноги й забив вирішальний та останній гол у сезоні 2023 для себе й для команди. Жирна крапка від футболістів Фк MAXteam.

FC «ARP 410» — FC EXIST.UA 

Битва за медалі другої ліги. При певному збігу обставин, господарі могли розраховувати на золото. Та задача мінімум стояла: переграти «механіків» в основний час. І досвідчені «сині» справилися на всі сто, хоч і грали досить посередньо. Гості рахунок відкрили, чим добряче розхитати господарів. Владислав Подпрядок - автор забитого голу. Руслан Прилепа та В’ячеслав Скрипник хотіли більше всіх побачити золоту медаль на шиї. Рахунок 2:2 став, коли Іван Дума головою заштовхав м’яча у сітку. Малиш і знову Дума зрівнює рахунок 3:3. Точний удар від Олександра Триноса й FC «ARP 410» попереду. Другий тайм виявився не настільки гольовим. В’ячеслав Скрипник проти Івана Антоненко залишається мінімальна перевага господарів 5:4. Третій тайм і це тайм «синіх». Шість голів вдалося забити, відповіді «механіків» ми не побачили. Олександр Малиш, двічі Руслан Прилепа, Максим Білик, Олександр Тринос та Констянтин Дзисюк підвели риску під сезоном для себе та для «механіків». ПФК Дачнічкі перемогли у своїй зустрічі, тож FC «ARP 410» відсвяткували срібні нагороди.


ПФК Дачнічкі — VPK-Поверхность ТВ 

Золотий матч для ПФК Дачнічків. Матч імені Євгена Адаменка, матч для всіх вболівальників команди й ці золоті нагороди - для Олексія Зубатенка. Господарі вийшли перемагати, вони хотіли потішитись із золотими нагородами. Євген Адаменко забивав в дебюті кожного з таймів, ще до перемоги доєднався Юрій Клименко, який в рамці замінив Володимира Боженка. Гості знайшли в собі сили забити тільки два голи. Євгеній Лагус та Роман Задорожний відправили м’яча до воріт тренера жіночої збірної України з пляжного футболу. ПФК Дачнічкі здобувають чемпіонство в другій лізі міста Києва. Вони це зробили, вони підняли титул над головою, та відправили потриматися за цей титул Олексію, який завжди в наших серцях як чемпіон…..

Kicker — Катран 

Розуміючи важливість даного протистояння, здавалося «родинний колектив» зробить все можливе, аби перемогти саме в основний час. Бо саме три пункти надали можливість заскочити до трійки найкращих. Все для червоних складалося добре, забили першими, потім зміцнили перевагу, а ще за декілька хвилин зробили рахунок непристойним - 3:0. Ну все, перемога й третє місце, святкуємо, радіємо. Та тут наші Чорноморські Акули прокинулися. У другому таймі забили один, а в заключному таймі зуміли зрівняти рахунок й перевести гру в додатковий час. Саме в екстратаймі байдуже було, хто переможе, з точки зору турнірної таблиці. Kicker, все ж таки, на класі дотиснув суперника, заробив два бали та команда третьою не стала. Олег Вітранюк, Віталій Харченко, Юрій Кучеренко проти дубля Олексія Богаченко та Анатолія Домбровского. Вирішальний гол на рахунку Андрія Мороза. Завдяки осічці Kicker, VPK-Поверхность ТВ стала бронзовим призером другої ліги.