ВОЛЬОВА ПЕРЕМОГА LIFECELL. ПФК ДАЧНІЧКІ ПЕРШІ? ПІВФІНАЛИ У ВИШЦІ: КРИВОРУЧКО - ГЕРОЙ! , Огляд шостого туру та півфінальних поєдинків, Київська Асоціація Пляжного Футболу. Офіційний сайт

Новина

15.08.2023

ВОЛЬОВА ПЕРЕМОГА LIFECELL. ПФК ДАЧНІЧКІ ПЕРШІ? ПІВФІНАЛИ У ВИШЦІ: КРИВОРУЧКО - ГЕРОЙ!

15.08.2023

ВОЛЬОВА ПЕРЕМОГА LIFECELL. ПФК ДАЧНІЧКІ ПЕРШІ? ПІВФІНАЛИ У ВИШЦІ: КРИВОРУЧКО - ГЕРОЙ!

Вітаю, друзі, огляд шостого туру основного етапу та півфінальних матчів у вищій лізі!

Вища ліга:

BSC ARTUR MUSIC — FC Griffin 

Перший півфінал. Матч за виживання. Всі все розуміли до гри. Музиканти були фаворитами на папері, перемогли у групі, легко пройшлися по відбірковому етапі. FC Griffin посіли 4 сходинку на груповому етапі й довелося змагатися за путівку в фінал саме з лідерами. Боротьби серйозної не вийшло, були дійсно епізоди, де гості дивилися краще на піску, але якщо брати картинку в цілому, то музиканти сьогодні намалювали краще! Дубль від Сергія Максимця — чудовий початком від господарів поля. Микита Шклярук у другому таймі один м’яч відквитав, точнісінько поцілив у кут воріт. Івану Гребенюку не сподобалася нотка інтриги в цій зустрічі й вирішив збільшити перевагу своїх хлопців до двох м’ячів. Дмитро Войтенко буквально за лічену секунду змінює рахунок на табло, знову мінімальна відстань. І ось коли Тимофій Листопад взявся за справу буде всім непереливки. Рахунок стає 4:2, забиває Тимофій, на крилах радості Сергій Максимець оформлює хет-трик і тим самим, забиває 5 командний гол і знімає всі питання щодо імені першого фіналіста. BSC ARTUR MUSIC — ім’я першого колективу, який буде боротися за золоту нагороду!

Альтернатива — NC Beachsoccer

Трилогія продовжується. За сезон командам доведеться зустрітися 4 рази. Перші дві були за командою у «зеленому». У неділю був основний поєдинок. Матч за можливість поборотися за пляжний Олімп. Микола Петрович та Андрій Євдокимов зібрали всіх найкращих на піску! Поєдинок подарував нам безліч емоцій та гольових моментів. Нарізка останніх була більш як сім хвилин. Матч, достойний фіналу. Відкрив рахунок на 6 хвилині Максим Хижняк. Точний удар з відскоком від піску, ніби обрав, куди влучити, аби дезорієнтувати Романа Пазенко. Дещо курйозний гол, проте м’яч у сітці — 0:1. Олег Сіренко, як же найкращий бомбардир вищої ліги не скаже свого слова у півфіналі, на 7 хвилині саме Олег встановлює паритет після накидання від Романа Пазенка. У другому таймі моментів більше було в Альтернативи. Не забиваєш ти - забивають тобі. Владислав Парубець ідеально виконав вирок арбітра і команда NC Beachsoccer вдруге святкував гол. Тут же з центра поля Альернатива вдруге позбувається клейма «наздоганяючі». На цей раз Андрій Пашко не помітив воротаря і забив чудо-гол. Всі думали, що матч перейде у серію пенальті. Не так сталося, як гадалось. Чудова трьохходівка вдалася команді NC Beachsoccer, на вістрі атаки виявився Артем Криворучко - такому маестро багато моментів не потрібно. Один момент — один гол. Артем Криворучко виводить свою команду вперед, і у фінал, де зустрінеться проти BSC ARTUR MUSIC вже за тиждень!

Перша ліга:

СЕЙФОРТ — REZULT 

REZULT, який добряче вже стомився від пляжного сезону, завітав у гості до СЕЙФОРТ. СЕЙФОРТ, який ще має можливість поборотися за медалі у першій лізі 2023. Загадкового поєдинку не вийшло. REZULT сам визнає, що сезон 2023 надзвичайно складний. Субота 12.08 не стала виключенням. Сергій Барановський вже на 6 хвилині відкриває рахунок, Михайло Рябовол на 11 подвоїв перевагу колективу. Саме з різницею у два м’ячі, хлопці пішли на відпочинок. А повернулися й знову почали забивати господарі. Сергій Барановський на 19, а Павло Корнійчук за дві хвилини до кінця другого тайму. 4:0 за стартові 24 хвилини. Третій тайм і знову голи від СЕЙФОРТ: Михайло Гер та Сергій Цибенко відправили м’яча у сітку воріт. Євген Фесюра все ж таки зумів розмочити 0 у REZULT, та було вже запізно….. СЕЙФОРТ перемогу не віддав, Михайло Гер та Сергій Барановський, який оформлює хет-трик, підбивають риску під рахунком 8:1 на користь номінально господарів.

BSC ARTUR MUSIC-2 — VIT-2

Битва за чемпіонство у першій лізі. VIT-2 розуміли, що в разі перемоги будуть святкувати дострокову перемогу у чемпіонаті. Зробили хлопці все можливе! Незважаючи на відсутність часу для відпочинку, футболісти гостей показали прекрасний, видовищний футбол. 12 голів на дві команди, десять з яких саме від VIT-2. Олександр Пославський відкрив лік забитих голів у матчі. Партнери залюбки підтримали ідею від свого голкіпера. Іван Глуцький, Олександр Рисенко, Максим Сягровський, Олександр Корнійчук — забили по одному голу. Олег Будзько та Максим Войток по два рази відправили «круглого» у сітку. Футболісти ARTUR MUSIC-2 відзначилися лише двома забитими: Максим Дядюнець, найкращий голкіпер за версією Андрія Баннікова, та Андрій Голенков засмутили голкіпера суперників. Дмитро Джафаров відзначився автоголом. VIT-2 чемпіон першої ліги 2023 за тур до закінчення. Боротьба за срібло лише загострюється!

Viatec — lifecell 

Поєдинок імені голкіперів! Голкіперів саме гостей! Євген Денисов та Владислав Хмель були просто на висоті! Були заряджені на перемогу, адже розуміли, що перемога може додати шансів на призові нагороди. Справжня чоловіча боротьба велася на кожному сантиметру піску. Чаша терезів хилилася то в один бік, то в інший. Перші 21 хвилину гості не залишали шансів своєму супернику. Євген Денисов, Ярослав Шуляківський та Віктор Степанюк зробили більш-менш комфортну перевагу для lifecell. З 21 хвилини почався дивовижний камбек від Viatec. Ігор Фещенко скоротив відставання свого колективу. Іван Паламарчук знову довів різницю між забитими обидвох команд у три м’ячі. Микола Обіюх прямісінько під сигнал закінчення другого тайму вколотив м’яча у ворота. 2:4 перед заключними 12 хвилинами. Сергій Чепорнюк не міг не сказати своє слово, а Богдан Корольчук встановлює паритет і все розпочинається спочатку. Ніби на психологічному підйомі знаходилися господарі, та у гостей був джокер. Джокер — Владислав Хмель, який забиває і приносить надважливі три очки команді lifecell. Які до заключного туру будуть займати другу сходинку у турнірній таблиці.

МФК Сервіт — UNION (BRZ) 

МФК Сервіт, який під завершення сезону дещо здає оберти. Потрібно ж догравати, боротьбу вели на медалі. «Танцював, танцював, та не вклонився». Саме ці слова якнайкраще характеризують команду господарів. Максим Постолатьєв навіть відкрив рахунок, повів МФК Сервіт. У першому таймі перемогу здолали саме господарі, але ж бали роздають після закінчення третього! Друга дванадцятихвилинка — це хвилини саме UNION (BRZ). Їм здавалося просто все! Іван Дячук, Олексій Лозгачов та Ярослав Телятник зробили все можливе, аби сьогодні гості відсвяткували свою першу перемогу у першій лізі 2023. Забігаючи наперед — це сталося! Хоч і Констаянтин Демиденко скоротив відставання до мінімуму, але на більше МФК Сервіт сьогодні не спромігся. Ложку дьогтю у цю бочку меду додали гравці, які отримали вилучення: Віталій Дєнюжнкін у господарів, а в гостей — Іван Дячук. UNION (BRZ) святкують перші три очки у турнірній таблиці, а МФК Сервіт втрачає можливість поборотися за найвищі сходинки.

Друга ліга:

Kicker — FC EXIST.UA

«Родинний колектив» приїжджає вже не в тій кількості як на початку сезону. Відчувається вже, що рік пляжного футболу поступово завершується. Боротися команді Kicker за призові медалі, надзвичайно важко, майже нереально. Отож, потрібно грати просто для себе, та у своє задоволення. У господарів вийшло це досить непогано. «Механіки», які тільки у цьому році доєдналися до родини бічсоккеру, набили свої гулі та повернуться обов’язково сильнішими. У цій зустрічі вони поступилися з рахунком 3:9. Від «родини» голи забивали: Роман Бердій та Віталій Харченко. Хет-трик на рахунку Олега Вітранюка, дублем відзначилися Олексій Лаштур та Юрій Кучеренко. «Механіки» теж осторонь не лишалися, теж атакували, можливо, не так небезпечно, але на три голи напрацювали. Іван Антоненко, Мирослав Білик та Іван Дума розставили всі крапки над «і». Ідеальний поєдинок kicker. Євген Старовойтов може бути задоволений діями своїх підопічних.

Катран — VPK-Поверхность ТВ 

Команди з протилежних полюсів турнірної таблиці. Катран та АНРЕАЛ поки єдині, які очок не набирали в основному розіграші 2023. Якщо АНРЕАЛ цю ситуацію вже не виправить, то Катран ще має шанси в останньому турі. Чорноморські акули набралися досвіду, футболісти зрозуміли, що таке бічсоккер, і полюбили всією душею. У суботу переграти більш досвідчених не вдалося. Маестро Анатолій Домбровський забив за господарів поля. Андрій Вітренко теж не відстав й поклав круглого в сітку воріт гостей. Та до цього, під час цих голів і після них, феєрив Дмитро Іваницький, який забив 6 індивідуальних голів, що суттєво допомогло VPK-Поверхность ТВ оформити дуже важливі в контексті боротьби на медалі три очки. Дубль від Романа Задорожнього та гол від Віталія Колесникова забили один цвях у надію на очки команді Катран. 2:9 рахунок на користь VPK-Поверхность ТВ. Іваницький, як раз таки, вмикається у гонитву бомбардирів й починає її очолювати!

Sensum — FC «ARP 410»

Центральний поєдинок другої ліги. Боротьба до останнього, до заключної секунди. Хлопці розуміли вагу перемоги сьогодні. Викладалися на всі сто як футболісти Sensum, так і гравці FC «ARP-410». Матч подарував незабутні емоції: перемагали спочатку одні, потім інші, безліч жовтих карток, безліч суперечок. Дмитро Іванов відкрив рахунок на 4 хвилині гри, рівно 5 хвилин знадобилося команді гостей, аби м’яч відіграти, а потім вийти вперед. Олександр Ткачук та Юрій Храмцов забили у першому таймі за команду FC «ARP 410». У другій дванадцятихвилинці забивали інші люди у гостей, і той самий парубок у господарів. Олександр Миколюк спочатку зробив перевагу у два м’ячі, а за 4 хвилині вона розтанула після точних пострілів від Дмитра Іванова. Нічийний рахунок й все спочатку. FC «ARP 410» були до цього готові, і відразу взялися за нарощування переваги. Костянтин Дзисюк та Олександр Малиш забивали, й тим самим вивели свою команду вперед аж на два кроки. Хлопці дещо відпочили, відновили сили перед третім таймом і видали класні 12 хвилин. Спочатку Віталій Жадобін один м’яч відіграв, а за дві хвилини Констянтин Дзисюк забив, як виявилося, вирішальний гол. 4:6 за чотири хвилини до кінця, та перевагу у два м’ячі втримати не вдалося і Максим Коробка з пенальті на 34 хвилині вколотив круглого у сітку. Було ще близька 100 секунд на спасіння та екстратайм, але Sensum забити ще не зуміли. FC «ARP 410» зароблять три бали, підіймаються на олімп, але тільки до поєдинку ПФК Дачнічків, які дихають впритул.

ПФК ДАЧНІЧКІ — ФК MAXteam 

Важкий поєдинок для обох команд. ПФК ДАЧНІЧКІ мали перемагати за будь-яку ціну. Боротьба за першу сходинку триває, розв’язка триватиме до останнього туру. Всі лідери, всі герої другої ліги з’явилися на піску у цю годину. Переможця виявив лише один м’яч, який забили в додатковий час, адже, в основні 36 хвилин розійшлися миром 6:6. За номінальних господарів забивали: двічі Олексій Теплюк молода зірочка команди ПФК ДАЧНІЧКІ, Євген Варениця, одного разу — Віталій Пітайчук. Допоміг команді господарів гравець гостей, Микита Бородавкін забив у свої ворота. Лідери у MAXteam всі ті самі: Олександр Мельниченко забив три голи, заробив жовту, а потім і червону картку, фулл-хаус зібрав Олександр. Хет-трик ми побачили й від Максима Алексюка та один гол від Ігоря Осташевского. Вирішальний гол забили гравці ДАЧНІЧКІВ і саме «сині» забирають надважливе одне очко, яке дозволяє після шостого туру очолювати турнірну таблицю другої ліги.