ПЕРЕМОЖНА СЕРІЯ АЛЬТЕРНАТИВИ. REZULT НЕ ЩАСТИТЬ. ДУО ІЗ SENSUM ПРОТИ ВСІХ, Анонс четвертого туру основного етапу, Київська Асоціація Пляжного Футболу. Офіційний сайт

Новина

27.07.2023

ПЕРЕМОЖНА СЕРІЯ АЛЬТЕРНАТИВИ. REZULT НЕ ЩАСТИТЬ. ДУО ІЗ SENSUM ПРОТИ ВСІХ

27.07.2023

ПЕРЕМОЖНА СЕРІЯ АЛЬТЕРНАТИВИ. REZULT НЕ ЩАСТИТЬ. ДУО ІЗ SENSUM ПРОТИ ВСІХ

Вітаю! Пропоную до вашої уваги анонс 4 туру основного етапу.

Вища ліга:

FC Griffin — Альтернатива
Центральний поєдинок четвертого, передостаннього туру основного етапу. Альтернатива у попередньому туру в серії пенальті здолали музикантів, а FC Griffin без проблем розібрався з АНРЕАЛ. Альтернатива розуміє, що перемога над господарями дає непогану можливість після п’яти турів опинитися на вершині таблиці. У FC Griffin ситуація наступна: три команди мають по шість очок, якщо програють — залишають боротьбу за медалі, у разі перемоги — залишаються в гонитві найкращих. Олег Сіренко набрав просто шалену форму. Забиває, віддає, працює в обороні. Важко буде захисту FC Griffin, а якщо ще й Андрій Пашко доїде…


АНРЕАЛ — BSC «Dominos»
Битва аутсайдерів вищої ліги. Обидва колективи очок в основному розіграші не набирали, поки що важко тягатися з «китами» пляжного футболу столиці. АНРЕАЛ поступився 6:1 в минулому турі, а BSC «Dominos» 5:1. Серія з поразок обов’язково припиниться, але лише для одного клубу. Гості забили лише 5 голів за ці три зустрічі, а господарі — взагалі 4. Набратися досвіду, підготуватись до наступного чемпіонату — це завдання як для BSC «Dominos», так і для АНРЕАЛ. Чемпіонські цілі мають гравці BSC «Dominos», адже переможці третьої ліги у 2019, а у 2020 ставали чемпіонами другої ліги, а у сезоні 2023 у вищій лізі…


BSC ARTUR MUSIC — NC Beachsoccer
Музиканти втратили перше місце в турнірній таблиці вперше у розіграші 2023. Серія з семи перемог обірвалася в минулому турі проти Альтернативи. На цей раз перевірка не слабше. NC Beachsoccer, який переграв без всіляких запитань BSC «Dominos». Засмучені Музиканти не знають як бути, але розуміють, як потрібно відіграти цей поєдинок, аби порадувати своїх вболівальників. Артем Криворучко та Андрій Євдокимов будуть намагатися вставити палки в колеса команді BSC ARTUR MUSIC. Подивимося за перебігом подій вже в неділю о 11:30.

Перша ліга:

BSC ARTUR MUSIC-2 — МФК Сервіт
Центральний поєдинок першої ліги. Музиканти-2 зіграли аналогічно з першим складом, зазнали прикрої поразки в серії пенальті. МФК Сервіт навпаки переграли REZULT. І тим самим переграли музикантів-2 та посідають другу сходинку в доробку — 7 балів, а номінально господарі цього протистояння розташувалися на третій сходинці з шістьма балами в активі. Поєдинок за срібну нагороду, можна сказати, але до закінчення розіграшу 2023 ще ну дуже довго… Елегантні Музиканти чи «трудяги» Сервіт?


REZULT — VIT-2 
Для господарів другий поєдинок поспіль доведеться грати проти команди топрівня. Спочатку BSC ARTUR MUSIC-2, тепер же - VIT-2, який суттєво посилився гравцями збірної України й намагатиметься здобути золоті нагороди в першій лізі. REZULT ніяк не може стати на переможні рейки, хоч потяг є, але руху поки що немає. Можливо, саме в поєдинку з грандом, коли нічого не тиснутиме на «червоні», ті зможуть розслабитися та прокайфувати на піску. Адже саме з таким вайбом проходять всі перемоги команди REZULT.

UNION(BRZ) — lifecell 
lifecell, який витримав перевірку в минулому турі проти VIT-2. Так, залишились без очок, але з найголовнішим — досвідом. Фаворитом у цій парі виступає як раз таки «жовті», які за три тури заробили три бали, але показували якісний футбол. UNION (BRZ) все ніяк не може здобути свою першу перемогу в основному розіграші, не вистачає буквально дрібнички. Але дрібничок у пляжному футболі не буває. Олексій Лозгачов, Роман Харін — готові до принципового двобою. Обидва колективи з першого тайму будуть грати на перемогу, прогнозується результативний поєдинок.

Друга ліга:

Катран — ПФК ДАЧНІЧКІ 
Остання команда зустрінеться з колективом, який очолює турнірну таблицю. Вісім залікових балів у ПФК ДАЧНІЧКІ — це щось неймовірне, хлопці просто мчать до трофея! Тріо «Смажелюк-Варениця-Адаменко» запалюють пісок на повну! Та цей раз перевірка проти Катран, наших чорноморських акул, які занурилися з головою у серію поразок. Та будь-яка серія має коли-небудь скінчитись. Денис Корчака, Анатолій Домбровский, Вітренко Андрій будуть намагатися перервати невтішну серію вже у цьому протистоянні. Отож: перші чи останні?

VPK-Поверхность ТВ — FC «ARP 410»
Центральний поєдинок другої ліги. Боротьба за призи в самому розпалі. Відразу три команди мають по шість залікових балів, серед них й VPK-Поверхность ТВ та FC «ARP 410». Олександр Володимирович Малиш якнайкраще підготувався до даного протистояння: розуміє, що потрібно витримати темп протягом всіх 36 хвилин. Ігор Малюк, який минулий поєдинок пропускав, хоче допомогти своїй команді стати на стежку перемог, бо в минулому турі вони поступилися «родинному колективу». Зовсім трішечки, але віддам перевагу команді FC «ARP 410», все ж таки досвід плюс ентузіазм вищезгаданого Олександра.

FC EXIST — ФК MAXteam 
Команди, що посідають сьому та шосту сходинку відповідно, будуть протистояти один одному. Господарі, які нарешті здобули першу перемогу, розсмакували смак звитяг… І вже в минулому турі не змогли переграти ПФК ДАЧНІЧКІ, які на разі очолюють турнірну таблицю другої ліги. ФК MAXteam не вистачає гнучкості складу. Не доїжджає Денис Шепітько, Максим Макєєв — ці футболісти роблять на полі різницю. Олександру Мельниченку важко самому тягнути колектив на плечах. Все ж таки, гості більш досвідчені, аніж господарі, тож першими зіграють саме вони, а «механіки» шукатимуть свої нагоди у швидких контратаках.

Sensum — Kicker 
Заключний поєдинок ігрового дня. Четвертий тур другої ліги. Господарі, які посідають третю сходинку, маючи в активі шість балів, будуть приймати «родинний колектив», у якого 3 пункти в скарбниці. Kicker лише в минулому турі набрали свої перші очки в основному розіграші, погодьтеся - це дивно. А у Sensum нічого дивного немає, Максим Коробка + Дмитро Іванов демонструють, що вони гравці явно не другої ліги та навіть й не першої, саме за рівнем гри. Дуже змістовний та якісний, а головне - результативний футбол від цих парубків ми спостерігаємо. Найкращі атаки саме у команди Sensum, проти неідеального захисту, але майже з ідеальним голкіпером. Воротарська лінія Kicker на висоті. Олександр Банніков та Євген Старовойтов неодноразово демонстрували свій клас на піску. Сині чи червоні?