ПОЄДИНКИ НА ВИЛІТ У VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023!​​, Анонс півфінальних матчів VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023!​​, Київська Асоціація Пляжного Футболу. Офіційний сайт

Новина

14.08.2023

ПОЄДИНКИ НА ВИЛІТ У VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023!​​

14.08.2023

ПОЄДИНКИ НА ВИЛІТ У VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023!​​

Вітаю! Пропоную до вашої уваги анонс півфіналів VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023!

BSC ARTUR MUSIC-2 — VIT 

VIT, який іде без поразок, завітає у гості до дубля музикантів. Трилогія і тут, щоправда, на минулих вихідних саме дублери VIT наклепали 10 голів, а в противагу отримали лише 2. Максим Войток знову своїм одноклубникам щось підкаже на макеті й VIT понесеться вперед до своєї четвертої перемоги поспіль і виходу у фінал VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023. Музиканти-2 намагатимуться віддати боржок з чемпіонату, адже є підсилення у хлопців. Олег Зборовський, Андрій Борсук, Андрій Неруш з першої команди BSC ARTUR MUSIC допоможуть вийти у фінал, а ось хто виявиться сильнішим — дізнаємося у середу!

NC Beachsoccer — Альтернатива 

Цікавий поєдинок, трилогія буде продовжена! На цих вихідних футболісти вже зустрічалися й путівку у фінал вибороли саме NC Beachsoccer. Микола Петрович проведе розмову зі своїми хлопцями, аби віддати боржок. Не знаємо, на що зробить ставку саме NC Beachsoccer, бо в неділю вже поєдинок за звання найкращої команди у столиці України. Альтернатива мала непогану серію без поразок, але тепер пішов lose strik. Два матчі поспіль Альтернатива не відчуває смак перемог. NC Beachsoccer знає, як перемагати, адже посіли перше місце у групі А в кубку VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023. Матчі на виліт завжди непередбачувані. Чаша терезів може перехилитися в будь-який бік у будь-який час.