ЛІТАК ПІД НАЗВОЮ «ФІНАЛ VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023!», Анонс гранд-фіналу та матчу за третє місце, Київська Асоціація Пляжного Футболу. Офіційний сайт

Новина

17.08.2023

ЛІТАК ПІД НАЗВОЮ «ФІНАЛ VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023!»

17.08.2023

ЛІТАК ПІД НАЗВОЮ «ФІНАЛ VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023!»

Вітаю! Пропоную до вашої уваги анонс гранд-фіналу та матчу за третє місце VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023!

NC Beachsoccer — BSC ARTUR MUSIC-2
Пара, яка сформувалася, припустилася помилок у підготовці до півфіналів. Отримали квиток у маленький фінал, фінал за бронзу турніру. Дві команди розпочали свій шлях у групі А, там у третьому турі три очки вибороли господарі. NC Beachsoccer обов’язково буде тримати в голові матч, котрий відбудеться в неділю. До речі, проти основного складу Музикантів. Тож, п’ятничний поєдинок можна розцінювати як підготовку або тренування перед чемпіонатом Києва. Звісно, ніхто не захоче отримати четверте місце з потенційно першим у другому турнірі. Всі хочуть тут і відразу. Сьогодні лише одне місце на п'єдесталі! Дві сильні команди позмагаються між собою за третє місце VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023. Настрій у господарів трішки гірший, аніж у гостей, та до п’ятниці відійдуть футболісти NC Beachsoccer від болючої поразки у півфіналі. Поєдинок подарує нам безліч незабутніх емоцій. П’ятниця, 17:30, безкомпромісний матч за бронзу.

Альтернатива — VIT
Гості, які взяли реванш у NC Beachsoccer, будуть прагнути забрати золоті нагороди. Вони не будуть думати про малий фінал в неділю, всі думки лише про цей матч. Принципіальна зустріч двох колектив з огляду збірної. VIT — базовий клуб збірної, а головний тренер Альтернативи — тренер збірної. Команди вже зустрічалися на груповому етапі, і тоді ми спостерігали гольову перестрілку, де сильнішими виявилися саме футболісти з VIT. На цей раз висновки зроблені, емоцій вистачить, тим паче добряче зарядилися після півфіналу та помсти. VIT ще готові забирати другі медалі у скарбничку сезону 2023, бо дублери вже чемпіони першої ліги, а ось основа може забрати кубок. З огляду на чемпіонат України — то може бути требл, було б дуже цікаво подивитися. Рисенко, Самойленко, Будзько проти Левченка, Пашко, Козюри. Матч прогнозується з підвищеним градусом, тож беріть краще із собою гарний настрій та морозиво…..