РОЗПОЧИНАЮТЬСЯ ПІВФІНАЛЬНІ ІГРИ. ГАДАЄМО НА КАВІ, Анонс півфінальних зустрічей VIKNAR’OFF BEACHSOCCER CUP, Київська Асоціація Пляжного Футболу. Офіційний сайт

Новина

07 вересня

РОЗПОЧИНАЮТЬСЯ ПІВФІНАЛЬНІ ІГРИ. ГАДАЄМО НА КАВІ

07 вересня

РОЗПОЧИНАЮТЬСЯ ПІВФІНАЛЬНІ ІГРИ. ГАДАЄМО НА КАВІ

А зараз трішки помріємо. Існує багато можливостей та версій півфінальних ігор, але пресаташе обрав одну....деякі команди можуть насолити журналісту КАПФ, перегравши у недільному поєдинку свого суперника.

Альтернатива — Viatec 
Олександр Корнійчук проти Миколи Костенка. Битва тренерів, які працюють на благо збірної України. Місце у фіналі великого кубка лише одне. Viatec знаходиться у прекрасній фізичній формі, «Альта» дуже втомлена зустріччю проти REZULT в суботу. Дуже важливим є факт збору гравців, без повніших двох четвірок та двох голкіперів перемогти Viatec буде складно. Хто ж таки зможе зіграти в останньому поєдинку сезону за великий трофей? 
Шанси: 50 на 50

ARTUR MUSIC — REZULT 
«Музиканти» зроблять усе можливо аби відібратися до фіналу змагань й подвоїти трофеї у доробку за 2024 рік. Наразі, титул чемпіона України. Високе досягнення, якому личить трофей VIKNAR’OFF BEACHSOCCER CUP. Максим Войток не зміг в заключному протистоянні групи перемогли «альту» й потенційно команда виходить до основного кубка як краща друга команда. 
Шанси: 55 на 45

UNION — Lifecell 
Фантазуємо, у разі поразки «Музикантам» команда UNION опиняється у малому кубку й побереться за трішки менший трофей. У Lifecell дуже органічно вписався Олександр Мотринчук, який забиває кожну гру. Футболістам UNION, які на своєму шляху пройшли TOZO та 2Т, намагатимуться прикласти надзусилля аби заробити такі бажані медалі. В чемпіонаті не вдалося, то спроба у кубку має бути вдалою….
Шанси: 50 на 50

Kicker — 2T (Трансбуд ТСП) 
Kicker змогли у важкій зустрічі переграти МНР, цієї перемоги вистачило аби відібратися до малого кубка. 2T (Трансбуд ТСП) в суботу переміг TOZO-PRINT, але головний Gori не забив. Віталій Сидоренко в полі — феєрія, яка має закінчитися забитим голом, для цього буде півфінал та фінал, а ось малий чи великий — запитання із зірочкою. 
Шанси: 50 на 50

TOZO-PRINT — Calypso 
Матч обіцяє бути досить гостроцікавим, адже на горизонті протистояння: Чернєв проти Домбровського. Наскільки втомленими будуть гравці TOZO-PRINТ, адже у суботу провели дуже виснажливий матч проти 2Т. Calypso не без проблем зумів здолати Платформу права. Кінець сезону близький, все менше й менше футболістів доїжджає до Гідропарк Арени…..
Шанси: 50 на 50

Платформа права — МНР
Поєдинок новачків, команд, які взяли участь лише у VIKNAR’OFF BEACHSOCCER CUP. Впевнений, що потенційно зароблені медалі, зможуть добряче потішити команд, не дивлячись на назву кубка (основний, малий або престижу). Для досвідчених гравців Платформа права такі медалі не рідкість, а ось футболісти МНР не можуть похизуватися такими досягненнями, тож команді МНР ця перемога буде потрібніша. 
Шанси: 50 на 50