ВЕРШИНА НА ОДНОГО. КАЗКА ПФК Дачнічків або FC EXIST.UA. САГА NC Beachsoccer та BSC «Dominos», Анонс третього туру основного етапу, Київська Асоціація Пляжного Футболу. Офіційний сайт

Новина

20.07.2023

ВЕРШИНА НА ОДНОГО. КАЗКА ПФК Дачнічків або FC EXIST.UA. САГА NC Beachsoccer та BSC «Dominos»

20.07.2023

ВЕРШИНА НА ОДНОГО. КАЗКА ПФК Дачнічків або FC EXIST.UA. САГА NC Beachsoccer та BSC «Dominos»

Вітаю! Пропоную до вашої уваги анонс 3 туру основного етапу.

Вища ліга:

FC Griffin — АНРЕАЛ
Історія особистих зустрічей демонструє нам, що «червоні» повинні знову ставати на стежку перемог. Трішки більше як місяць тому АНРЕАЛ поступився команді Griffin з рахунком 1:4. Та цих вихідних все буде по-новому! АНРЕАЛ, хоч поки й очок не набирали в основному розіграші, але демонструють впевненіший футбол з кожним матчем. «Червоні» зазнали першої поразки у поточному чемпіонаті в минулому турі. Розлючені, засмучені, але не зломлені! Чи зможе АНРЕАЛ поквитатися за поразку місячної давнини, або ж FC Griffin зроблять ще один крок до призових нагород


NC Beachsoccer — BSC «Dominos»
Найпринциповіше протистояння всього чемпіонату! Тут варто зазирнути на відбірковий етап, пригадати конфлікт при забитому м’ячеві Максима Пухти. Як тоді апелювали Андрій Євдокимов та Сергій Боженко, що гравець BSC «Dominos» забіг раніше за удар. Тоді поєдинок дограти не вдалося, хоч й NC Beachsoccer перемагали, та після гри їм присудили технічну поразку. Впевнений: на цей раз футболісти та президент команди зробить все можливе, аби помститися BSC «Dominos» саме по футбольному. NC Beachsoccer команда з характером, себе в образу не дадуть. BSC «Dominos» поки без очок, набиває свої кулі у найелітнішому дивізіоні міста Києва з пляжного футболу. Поєдинок передбачає бути «спокійним»….

Альтернатива — BSC ARTUR MUSIC
Центральний поєдинок ледь не усього чемпіонату! На десерт, вишенька на торті — називайте, як хочете! Дві команди, котрі жодного разу за 7 поєдинків не програвали, ба більше: музиканти взагалі не втрачали очок, всі звитяги здобуті в основний час. Альтернатива виглядає у праймі, класна підготовка від Костенка Миколи Петровича. Олег Сіренко — найкращий бомбардир команди, який забиває мінімум 3 м’ячі за поєдинок на основному етапі. Всі голи присвячує коханій, яка його мотивує бути краще й краще. Андрій Пашко, Крістіан Турку, Козюра Руслан — всі вони готові битися до останнього за вершину турнірної таблиці. Та у BSC ARTUR MUSIC є свої герої. Впевнений у цій зустрічі візьмуть участь: брати Борсуки, Олег Зборовський, Дмитро Крохмалюк, Андрій Потапов, Тимофій Листопад. Це лише універсалів перелічили, а про голкіперів взагалі мовчу. Ідеальні склади, що в одних, що в інших. Поєдинок — окраса всього чемпіонату, доля чемпіонства може вирішитись у цій зустрічі!

Перша ліга:

lifecell — VIT-2
Третій тур, головні гравці основного VIT шукають, де б пограти у вихідні, а не втрачати ігровий тонус. Перша ліга, як на мене - не рівень гостей, але так вийшло. Отже, саме гості - головні претенденти на звання найкращої команди у першій лізі. У третьому турі перевіркою є міцний середняк, який буде боротися за третю сходинку — lifecell. Підопічні Віктора Пантелейчука стартували з перемоги, а у попередньому турі поступилися в серії післяматчевих ударів. Можливо на стороні lifecell буде недооцінка суперника у лавах VIT-2. Все обов’язково перевіримо в суботу о 9:00.



REZULT — МФК Сервіт
Серія поразок, яка вже затягнулася у команди REZULT. Та звести нанівець дану тенденцію буде ой як не просто. МФК Сервіт досвідчений колектив, футболісти володіють здатністю доводити поєдинок до потрібного їм результату. У минулому турі звитяга в серії пенальті, за тиждень до — гольова перестрілка з Viatec. МФК Сервіт посідає бронзову сходинку, в активі чотири пункти, що на один більше, аніж найближчих переслідувачів. REZULT маємо похвалити за форму, вона в них — ну дуже стильна, але очок набирати поки що не допомагає.



BSC ARTUR MUSIC-2 — СЕЙФОРТ
Центральний матч третього туру. Обидві команди ведуть боротьбу за медалі, лукавити не буду: музиканти на папері виглядають переконливіше, проте на стороні гостей — бажання! Останнього може бути замало задля перемоги, потрібно ще додати віру в себе, фарт. З такими інгредієнтами можна надіятися на втішний результат. Бакум та Негель за тиждень тренувань вирішили всі свої питання та готові продемонструвати ідеальне розуміння один одного на піску у цю суботу. Серія з трьох перемог у команди номінально господарів поля, проти серії з чергувань «поразка — перемога», в минулому турі була перемога…. Потрібно щось змінювати…


UNION (BRZ) — Viatec
Обидва колективи очок у поточному розіграші ще не набирали. У господарів серія з двох поразок, а у гостей — ще гірше, не відчували смак перемоги вже три поєдинки. У цю суботу обов’язково все зміниться. Микола Обіюх не допомагає команді гостей вже декілька турів, не йде гра й у лідера UNION (BRZ) — Олексія Лозгачова. Є ще можливість застрибнути в останній вагон боротьби за медалі, але задля цього потрібно починати свою серію перемог вже з цих вихідних. Рівні за рівнем колективи. Хто буде більше хотіти перемогти, той і здобуде звитягу!

Друга ліга:

MAXteam — FC «ARP 410»
Гості на цей поєдинок налаштувалися «дай Боже!». Після прикрої поразки проти ПФК Дачнічків вони не мають наміру продовжити свою серію до двох поразок. Боротьба за медалі загострюється прямо на наших очах. MAXteam підходить до цього поєдинку в протилежному настрою. Перемога над Kicker плюс фактор Олексія Синящика допомогли якісно підготуватися знову виборювати перемогу. FC «ARP 410», як завжди ідеально розберуть гру суперника, та чи вистачить сили виконувати тренерську установку протягом 36 хвилин? Все-таки, FC «ARP 410» — найдосвідченіший колектив у чемпіонаті 2023.


Sensum — Катран 
Господарі поступилися у дуже важливому протистоянні в минулому турі команді VPK-Поверхность ТВ. Це означає, що у Sensum немає більше права на помилку. Катран також не записав на всій актив жодних балів у минулому турі, як і в позаминулому. Команда на останньому місці, самі себе загнали у глухий кут, самим потрібно звідти й вибиратися. Максим Коробка та Дмитро Іванов проти всього захисту Катран! З «механіками» забили 16, з VPK-Поверхность ТВ лише 3. Невтішна тенденція, та недільний цикл пройшов, Максим дещо відпочив, і готовий доводити звання «Кращого бомбардира» сезону 2023.



FC EXIST.UA — ПФК Дачнічкі
Господарі, окрилені успіхом в попередньому турі, будуть намагатися продовжити переможну серію, та власне, з такими ж задумами й гості підходять до поєдинку. Матчі від ПФК Дачнічків надзвичайно емоційні та енергозатратні. Чи змогли футболісти відносити свої запаси емоцій? Гості чіпляються за всі ниточки, які ведуть до призових місць, на даному етапі все складається так, як має бути. Друга проміжна позиція, п’ять набраних балів й від Sensum, який йде третім - два бали різниця.


VPK-Поверхность ТВ — Kicker
Серйозна перевірка для «родинного колективу». Господарі посідають перше місце, стовідсотковий показник набраних балів, Роман Башаєв у строю! Все більше і більше довіри від головного тренера отримує Роман. Але є капітан Дмитро Цехмейструк, який впевнено та стабільно грає у воротах. Так само стабільно і Євген Старовойтов підбадьорює своїх хлопців, аби ті не розкисали, а зібрали всю волю в кулак й видали свій найкращий поєдинок. Центральний поєдинок другої ліги очікує бути запеклим як на полі, так й на тренерському містку.