РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023! , Анонс першого туру кубку VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023, Київська Асоціація Пляжного Футболу. Офіційний сайт

Новина

03.08.2023

РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023!

03.08.2023

РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023!

Вітаю, розпочинається VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023! 

Жеребкування пройшло успішно. Тож відкриваємо завісу і знайомимо вас з командами-учасниками благодійного турніру з пляжного футболу на підтримку ЗСУ — VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023

У групі A ми побачимо:NC BEACHSOCCER, BSC ARTUR MUSIC-2, BSC «DOMINO'S» та LIFECELL

Решта команд будуть виборювати путівку до півфіналів у групі Б: REZULT, VIATEC, АЛЬТЕРНАТИВА та VIT.

Перший тур відбудеться вже в цю п’ятницю. Матч-відкриття BSC ARTUR MUSIC-2 проти  BSC «Domino's». Будемо проводити паралелі з чемпіонатом міста Києва, але дуже приблизно. Оскільки кубок — це завжди сенсація, надія для маленьких команд. Перший поєдинок, гадаю і вирішить долю другої сходинки у групі А. Якщо подивитися на склад учасників, то виділяється лише одна команда NC Beachsoccer. А ось саме музиканти-2, BSC «Domino's» та lifecell — приблизно одного рівня. Перші та треті виступають у першій лізі, другі — у вищій. Нас очікує класний поєдинок, недарма організатори поставили його першим. Він і задасть імпульсу на весь наш VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023.

Група Б 

Тут якраз дві команди, які мають проходити далі. Альтернатива та VIT. VIT — базова команда національної збірної України, а от Альтернативу очолює тренер збірної — Костенко Микола Петрович. Viatec — міцний середняк першої ліги. REZULT демонструє яскравий футбол, та поки він їм не приносить плоди у вигляді очок. Та я повторююсь — це кубок, тут можливі сенсації, і, я впевнений: вони будуть! 

REZULT — VIT

Червоні просто відразу потрапляють майже під збірну Україну. «Червоні» зустрічалися в регулярному чемпіонаті з VIT-2. Якщо ж порівнювати склади, то вони майже однакові. Отож, REZULT вже знає, як діяти, боятися грати у свій футбол хлопці точно не будуть. Для основного VIT — це можливість заробити ще один трофей у свою скарбничку. Вони ж основні претенденти на чемпіонство. Цю гіпотезу ще потрібно довести, так ось, можливість буде вже завтра о 17:30.

Viatec — Альтернатива 

Господарі пропускали минулий тур в чемпіонаті. Перезаряджали батарейки, накопичували емоції, чи, може, готувалися до VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023? Viatec — це темна конячка турніру, команда, якій не пощастило із жеребкуванням. Могла б скластися картина по-інакшому. Маємо, що маємо. У цю п’ятницю Альтернатива у наступну VIT. Важкий графік, а ще й сезон в розквіті. Не заздрю я Viatec. Та вони самі вв’язалися у цю сутичку. А значить, тренер та Микола Обіюх знають, що роблять. Вистрілить на VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023 чи боротися за призи в чемпіонаті? Альтернатива просто готова, я впевнений: цей турнір і для молодих гравців слугує як підготовка до більш такого, дорослого футболу. У «зелених» в крові перемагати, а ось чи вийде?

NC Beachsoccer — Lifecell 

Другий поєдинок групи A. Як раз він буде закривати п’ятничний ігровий день. На десерт буде матч цих досвідчених колективів. NC Beachsoccer взагалі старожили пляжного футболу. Цікаво: на що зробить ставку керівництво обидвох команд, адже в цих клубів досить непогані шанси позмагатися за призові місця в чемпіонаті у вищій та першій лігах відповідно. Футболісти хочуть просто грати, ми хочемо — просто насолоджуватись видовищним футболом. І саме такий бічсоккер продемонструють нам ці дві команди о 19:30 у п’ятницю.