ПЕРШИЙ ТУР VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023!, Підсумки першого туру VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023, Київська Асоціація Пляжного Футболу. Офіційний сайт

Новина

05.08.2023

ПЕРШИЙ ТУР VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023!

05.08.2023

ПЕРШИЙ ТУР VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023!

Вітаю, любителі пляжного футболу. Наразі вас очікує огляд першого туру VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023! 

У групі А: BSC ARTUR MUSIC-2 — BSC «Dominos»

Відбувалося протистояння команд з двох різних дивізіонів, якщо перші - представники першої ліги, то другі - представники вишки. Музиканти підсилились декількома гравцями з основного складу і почимчикували за трофеєм. Відкрив рахунок Андрій Борсук на 5 хвилині гри, а за 2 хвилини після музиканти вже святкували третє взяття воріт. Євген Яблонько та Дмитро Джафаров поцілили точнісінько у кут воріт. За мить до перерви гості один м’яч відіграли — Євген Мельничук повернув посмішку на обличчя вболівальників BSC «Dominos». У другому таймі музиканти дещо підсіли, саме в психологічному плані. На останній хвилині тайму пропустили другий гол. Дмитро Дорохов заштовхав м’яча у сітку. Зрозумівши, що перемогу втрачають: музиканти в третьому таймі додали обертів, зберігши три очки. У третій дванадцятихвилинці забивали: Андрій Борсук, Валерій Директоренко, Євген Яблонько та автоголом відзначився Євген Мельничук. 7-3, третій гол BSC «Dominos» на рахунку Валерія Шила. Перші очки у розіграші VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023 здобуває BSC ARTUR MUSIC-2.

NC Beachsoccer — lifecell 

Велася справжня чоловіча боротьба на кожному клаптику поля. Перші два тайми майже ідеальні від гостей. Добряче вирував і Євген Денисов, котрий захищав ворота lifecell. Гості навіть першими забили, Сергій Юрченко відкрив лік забитих голів у даному протистоянні. Відповіді довелося чекати 7 хвилин. Тарас Коваленко дальнім ударом відправив м’яча прямісінько у кут воріт. На двадцятій хвилині гри господарі вперше повели в рахунку. Артем Криворучко зі штрафного-пенальті забив гол, та синьо-жовті знайшли в собі сили відігратися. Антон Нетяга після розіграшу з центра поля пробив по воротах та відзначився голом. А ось на більше lifecell не вистачило. Важко тримати такий темп, вищої ліги, протягом 36 хвилин. Дубль від Андрія Євдокимова, ще один гол від помічника головного тренера жіночої збірної України — Артема Криворучка, Олександра Зінченка та Максима Хижняка встановили кінцевий рахунок 7:2 на користь господарів. 

Отож, у групі А першу сходинку ділять дві команди: NC Beachsoccer та BSC ARTUR MUSIC-2.

У групі Б: REZULT — VIT 

Господарі грали з дублем VIT в рамках чемпіонату на минулих вихідних й тоді поступилися 2:13. На цей раз перевірка не легша, основа VIT. Гравці рівня збірної України проти представника першої ліги. Каменя на камені не залишили гості над господарями. Дуже впевнена перемога VIT. Трішечки різний рівень. Але хочеться підтримати REZULT: хлопці увійшли в ТОП-8 команд міста Києва, що теж престижно. VIT грав без основних голкіперів, а так майже всі доїхали, попри робочий день. Одинадцять голів забили гості у ворота орендованого на кубок Володимира Боженка з ПФК Дачнічків та Олексія Монятовського. А саме забивали: двічі Максим Войток та Олександр Самойленко, двічі Іван Глуцький та Олександр Корнійчук. По одному забитому мають: Олег Будзько та Олександр Рисенко. Автоголом відзначився Володимир Боженко. Гол престижу від REZULT — Юрій Овсянніков. REZULT важко в навчанні, але будемо сподіватись що це принесе легкість в подальших матчах. Шанси на вихід з групи присутні.

Viatec — Альтернатива 

Господарі поля готувалися понад тиждень до цього поєдинку. Був помітний запал та бажання. Події розверталися в перших двох таймах. Остання дванадцятихвилинка залишилася без голів. Відкрив рахунок на другій хвилині Ігор Левченко після класного скидання від Віталія Рахно. Та менше аніж за хвилину, відігралися господарі зусиллями Богдана Корольчука. Ще протягом шістдесяти секунд м’яч побував в сітці Сергія Гербута. Автор голу — Андрій Пашко. Зміцнив перевагу свого колективу Андрій Бузінний, за що в післяматчевому флешінтерв'ю подякував Віталію Рахно, який перекрив голкіперу початок удару. А Олександр Коноваленко довів перевагу гостей до непристойної. 1:4, здавалося б, можна було б закінчити поєдинок достроково за відсутності інтриги, але ні! Знову Богдан Корольчук на 12 хвилині відквитав один м’яч. Віталій Рахно допомагав своїм партнерам відзначитися, але й сам не відставав: на 20 хвилині відправив м’яча в сітку. Перевага в три м’ячі повернулася. Олексій Куровський зміг скоротити відставання до 2 забитих, але не вийшло поборотися за очки. Були спірні рішення з приводу призначення пенальті у ворота Альтернативи два рази, але арбітри порушень правил не побачили. 

У групі Б лідирують Альтернатива та VIT: мають по три залікові бали.