ПЕРЕТИНАЄМО ЕКВАТОР ГРУПОВОГО ЕТАПА VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023!, Анонс 2 туру основного етапу VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023!, Київська Асоціація Пляжного Футболу. Офіційний сайт

Новина

07.08.2023

ПЕРЕТИНАЄМО ЕКВАТОР ГРУПОВОГО ЕТАПА VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023!

07.08.2023

ПЕРЕТИНАЄМО ЕКВАТОР ГРУПОВОГО ЕТАПА VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023!

Вітаю! Пропоную до вашої уваги анонс другого туру основного етапу VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023!

NC Beachsoccer — BSC «Domino’s»

Команди до поєдинку підходять абсолютно з протилежним настроєм. Але з однаковими думками. Думками про перемогу. Шансу на поразку футболісти гостей вже не мають, бо в першому турі зазнали нищівної поразки від дублюючого складу музикантів які, щоправда, дещо підсилилися гравцями основної команди. NC Beachsoccer переграли першоліговий lifecell. Обидві команди були задоволені, бо lifecell отримав досвід, завдяки якому в чемпіонаті міста Києва зумів здобути звитягу. Цікавий матч нас очікує вже в цю середу, варто нагадати, що обидві команди — представники вищої ліги, а так не можна не оминути скандал в другому турі відбіркового етапу, коли господарям зарахували технічну поразку, але це зовсім інша історія…

BSC ARTUR MUSIC-2 — lifecell 

Команди добряче знайомі один одному, адже представити когорти першолігових команд. Господарі вже встигли навести на VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023, бо в першому турі переграли BSC «Domino’s» з рахунком 7:3. Якщо говорити саме про перемогу у VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023, то музиканти на половину забезпечили себе путівкою у півфінал. Але досвідчені футболісти розуміють: чим вище їх позиція в групі, тим легша команда на першій стадії плей-офф. Якщо взагалі існують прохідні команди у півфіналі:). Допомагають BSC ARTUR MUSIC-2 футболісти з основного складу. Андрій Борсук головний претендент на звання «Найкращого гравця кубка в першому турі». У гостей варто відзначати командний дух, та неймовірну форму Евгена Денисова, який розігрався не на жарт…..

REZULT — Альтернатива 

Червоні які на вихідний здобули першу перемогу в основному розіграші чемпіонату Києва, намір розпочати серію перемог у кубку. Їх суперник досвідчена команда Альтернатива. Зелені не приховують, що тримають курс на кубок VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023! Вони прийшли перемагати, і будуть це доводити у кожному протистоянні. У першому турі, Альтернатива не без проблем, але завдяки активному початку вдалося заробити три бали. REZULT же двічі за минулий тиждень зіграв з командами VIT, в чемпіонаті з дублерами, а у п’ятниці не вдалося перемогти основний склад. 2:13 у вихідні та 1:11. Досвід, гіркий досвід. Чи зможе REZULT завдяки досвіду заробленого з чемпіоном України переграти Альтернативу?

Viatec — VIT 

Ще у цих команд щось схоже, як мінімум — назва команда на літеру V. Основний склад команди VIT через цей турнір має намір підготуватися до чемпіонату України 2023. А ось ціль Viatec: перевірити свої сили на фоні команд-гігантів. Один з низ VIT, цікаво що головний тренер господарів — Олександр Корнійчук, діючий гравець дублерів VIT. VIT без проблем розібрався з REZULT o рахунком 1:11, а Viatec зазнав прикрої поразки від Альтернативи, причому продемонструвавши далеко не найгірший футбол. Ще одне запитання: чи з’явиться Олександр на полі за своїх проти своїх? Чи команди Альтернатива і VIT ще до очної зустрічі вирішать свої запитання, щодо виходу з групи?