ЗАКІНЧЕННЯ ГРУПОВОГО ЕТАПУ. ПРИНЦИПОВІ ЗУСТРІЧІ ЛІДЕРІВ, Анонс третього туру основного етапу VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023!, Київська Асоціація Пляжного Футболу. Офіційний сайт

Новина

09.08.2023

ЗАКІНЧЕННЯ ГРУПОВОГО ЕТАПУ. ПРИНЦИПОВІ ЗУСТРІЧІ ЛІДЕРІВ

09.08.2023

ЗАКІНЧЕННЯ ГРУПОВОГО ЕТАПУ. ПРИНЦИПОВІ ЗУСТРІЧІ ЛІДЕРІВ

Вітаю! Пропоную до вашої уваги анонс третього туру основного етапу VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023!

BSC «Domino’s» — lifecell 

Обидва колективи вже втратили шанси на прохід далі. Отож, цей поєдинок буде уособлювати боротьбу за престиж, за третю сходку у групі А. На папері дещо сильнішими виглядає саме команда господарів, вони більш збалансовані. Озираючись на попередні тури, вони більше хочуть, більше прагнуть, адже молоді хочуть себе зарекомендувати на всі 100. Команда lifecell більше зосередилась на внутрішньому чемпіонаті, де намагатиметься зачепитися за п’єдестал. А розуміючи, що боротьба за нагороди відбудеться за 16 годин після цієї гри, то зрозуміло, що команда кістьми не ляже, аби виграти цю зустріч.

NC Beachsoccer — BSC ARTUR MUSIC 

Ситуація наступна: команди вже гарантовано вибороли для себе півфінали, борються за медалі у своїх лігах. З огляду, що гостям буде менше часу на відновлення, то можливо менше запалу буде саме у підопічних Валерія Директоренка. NC Beachsoccer, у якого в крові перемагати, хоче зайняти першу сходинку, аби в майбутньому отримати легшого суперника й обійтися, що називається «малою кров’ю». Артем Криворучко проти Андрія Борсука, Щитнік проти Джафарова, Євдокимов проти Степаненка. Гадаю, тут Неруш знадобиться саме у воротах, а не в якості універсального гравця. Доля першої сходинки у групі А вирішиться у п’ятницю о 17:3



Альтернатива — VIT 

Центральне протистояння третього туру. Найпринциповіша зустріч колективів. Так, без турнірних задач, без мотивації з точки зору очок. Дві команди вже стовідсотково у півфіналі. Вивіска цієї зустрічі тягне на фінал VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023. Цілком можливо, що саме так і буде. Репетиція фіналу вже у цю п’ятницю о 18:30. Часу на відновлення буде більше, аніж 30 годин. Хлопці у червні заклали непоганий фундамент, отже, мають підійти якраз на пік форми. Альтернатива вже демонструє швидкий футбол, VIT — поки що, більш філігранний. VIT, який полюбляє спочатку створити собі проблеми, а потім їх героїчно вирішувати, та чи доречно це буде проти команди, яка за рівнем не поступається? Олександр Рисенко налаштовує команду, але не допоможе Ярослав Войток, гравець, який безглуздо отримав червону карту вже після фінального свистка у матчі з Viatec. Тож доведеться зібрати всіх: Іллічова, Щерицю, Глуцького. Запал господарів проти витонченості гостей?



REZULT — Viatec 

Матч за престиж. Довести організаторам, що ті не помилилися із запрошенням команд. REZULT у минулому турі виглядали беззубо, далася взнаки відсутність тренера команди. Viatec же проти діючих чемпіонів України досить таки непогано справлявся в захисті й вибігали у швидкі контратаки. Микола Обіюх повернувся, так, лише по три хвилини виступає цей маестро, але лідер у грі — що найголовніше. Шанси втратили обидва колективи на матчі на вильот. Третій тур для них стане останнім у кубку VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023. Кому вдасться гучно гримнути дверима?